Godfried Meus

Ik ben al geruime tijd klant bij Baktotaal en ben over het algemeen zeer tevreden. De webshop is overzichtelijk, het assortiment is uitgebreid en de bestellingen worden doorgaans snel geleverd.
Wat ik vooral waardeer, is de goede kwaliteit van de producten. De ingrediënten en bakbenodigdheden voldoen steeds aan mijn verwachtingen en daarom bestel ik er graag opnieuw.
Mijn enige aandachtspunt is de verpakking van sommige producten. Bij mijn laatste levering was een zak Biscuit-mix geploft en een pot glazuur gescheurd aangekomen. Ook heb ik in het verleden al enkele keren schade aan producten vastgesteld tijdens het transport.
Wat mij opviel, is dat de opblaasbare beschermzakjes boven op de goederen lagen in plaats van ertussen, terwijl er geen bubbeltjesplastic of andere extra bescherming aanwezig was rond de kwetsbare artikelen. Mogelijk kan hier nog verbetering worden aangebracht om transportschade te voorkomen.
Verder ben ik zeer tevreden over de service, de kwaliteit van de producten en de snelle levering. Daarom blijf ik graag klant en kan ik Baktotaal zeker aanbevelen.

Beschrijf hier jouw ervaring

Baktotaal biedt kwalitatief goede producten aan, wat voor mij een belangrijke reden is om er steeds opnieuw te bestellen.

Score voor Baktotaal Bouwhuis B.V.: 4.5/5
Zou je Baktotaal aanraden? Ja