Super snelle levering! En goede voorraad!
Niet altijd de goedkoopste..
Jammer dat ik niet met Bancontact kan betalen, geeft telkens een foutmelding, moet dan achteraf betalen kiezen en ook voor bijbetalen! Ook het factuur systeem kan beter, ik moet mijn facturen altijd opvragen via mail! Ipv een bestel mail zouden ze beter ineens het factuur verzenden.
Beschrijf hier jouw ervaring
Ja af en toe een geschenk en altijd snel verwerkt en geleverd
Reactie Baktotaal:
Beste Ella,
Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat u problemen ondervindt met het betalen via Bancontact. Wij hebben de afgelopen weken en dagen wel betalingen via Ban-contact gekregen, dus in ons systeem is er niets aan de hand. Het kan wel zo zijn dat bij uw bank een storing was ten tijde dat u via Bancontact wilde bestellen.
Wij versturen een factuur altijd per mail wanneer een bestelling is verwerkt in ons systeem, tenzij er voor Afterpay is gekozen. In dat geval verzorgd Afterpay de factuur en kunnen wij deze alsnog later nasturen. Dit doen wij om te voorkomen dat mensen onze factuur betalen en niet die van Afterpay, waardoor zij in Afterpay kunnen worden gemarkeerd als mensen die nog een achterstallige betaling hebben openstaan.
Betaalt u niet via Afterpay en ziet u de factuur niet in uw mailbox staan? Dan kan het zijn dat deze in uw spam-box is terechtgekomen.
Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en zie u graag terug op Bouwhuis.com!