Gino Lasoen

Over het algemeen een zeer goede ervaring.
Enkel jammer dat er altijd een beperking staat op de hoeveelheid van een bepaald product. Als je er 6 wilt bestellen krijg je er bijvoorbeeld maar 3 in het winkel mandje… Dit is vervelend omdat ik graag voor 150€ bestel zodat de verzending kosteloos is en bijgevolg niet elke week hetzelfde product bestel in een kleine hoeveelheid. (Violet aroma)

Beschrijf hier jouw ervaring

De super snelle levering is zeker een pluspunt!

Reactie Baktotaal:

Beste Gino,
Bedankt voor jouw review en wat fijn om te lezen dat je grotendeels tevreden bent over onze service. We hebben echter geen beperkt aantal aan wat je per product kan bestellen. Als je 6 stuks van 1 artikel in je winkelwagen doet, maar uiteindelijk zitten er maar 3 daadwerkelijk in de wagen dan betekent dat we er op dat moment niet meer dan 3 van op voorraad hebben. Mocht je eens ergens een groot aantal van willen bestellen, om bijvoorbeeld aan de 150 euro bestelwaarde te komen, dan kunnen wij dit over het algemeen speciaal voor jou inkopen bij de betreffende leverancier. Hiervoor mag je ons altijd even mailen op mail@bouwhuis.com of bellen op 0548-623016.
Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en zie je graag terug op Bouwhuis.com!
Jenneke
Team Baktotaal Bouwhuis