Het is een fijne site, alleen er is altijd heel veel niet beschikbaar en ik vind de verzendkosten jammer. Als bakster koop ik heel vaak spullen bij bouwhuis.com dan was het veel leuker en makkelijker geweest om
die personen geen verzendkosten te laten betalen. ik heb ook brandnewcake kleurpoeder gekocht en dat is helaas niet zoals er staat op de verpakking. Ik heb via mail contact op genomen en ik krijg maar geen reactie. Verder is het wel een handige site.
Beschrijf hier jouw ervaring
Als het niet geleverd word op de dag dat het zou moeten, bellen ze netjes naar je. Wat wel jammer is, is dat ze zeggen dat je je volledige verzendkosten terug krijgt en er maar 1 euro op je rekening gestort word.
De site is goed ingedeeld in categorieën, zodat je makkelijk de spullen kan vinden die je nodig hebt.
Reactie Baktotaal:
Beste Iris,
Bedankt voor uw review en uw waardevolle feedback. Helaas kampen wij momenteel inderdaad met een tekort aan producten. Dat komt doordat leveranciers als gevolg van de coronacrisis en/of de Brexit niet (op tijd) kunnen leveren. Achter de schermen werken wij er hard aan om onze voorraad weer op peil te krijgen. Achter de schermen zijn wij inderdaad bezig met een systeem om terugkerende klanten van een aantal voordelen te laten profiteren.
Wanneer u niet binnen 48 uur een reactie op uw mail heeft gehad, is deze waarschijnlijk niet bij ons aangekomen. Om zo snel mogelijk een reactie te krijgen kunt u daarom het beste even contact opnemen met 0548-623016. U krijgt dan ook vrijwel direct mijn collega aan de lijn die u het beste kan helpen.
Jenneke
Team Baktotaal Bouwhuis