Een teleurgestelde klant

Het lijkt mooi maar is het niet

Beschrijf hier jouw ervaring

De eerste keer dat ik bij Baktotaal had besteld, kreeg ik bedorven producten toegestuurd. Na een dag bakken en een mooie princessentaart verder bleek het resultaat erg muf te smaken. Teleurstelling en ook nog niets te eten. Na contact met Baktotaal hebben wij het hun vergeven en dacht ik dat het een eenmalig incident zou zijn. Nu een derde bestelling later is het weer raak. Via een mailing met het verzoek om je account gegevens aan te vullen kreeg je een korting van €5 op je bestelling. Nu betaal je altijd €5 verzendkosten en daarom spaar ik alles op. Nu dacht ik, nu bestel ik een kleine bestelling want ik krijg die korting. Tijdens het betalen van mijn bestelling viel het internet eruit...dus toen ik weer internet had, heb ik de bestelling opnieuw proberen te betalen, omdat hij nog klaar stond. Bij de ontvangstbevestiging bleek dat de korting er miraculeus uit verdwenen was. Direct een mail richting Bakhuis er achteraan gestuurd met melding van het probleem en het verzoek of het rechtgezet kon worden. Als antwoord kwam dat het systeem het uitvallen van het internet ziet als 2 pogingen om 1 korting te verzilveren en wordt er daarom uitgehaald. Ik krijg mijn korting dus niet op deze bestelling. Ik mag wel weer een hele nieuwe bestelling gaan doen, waarbij ik een korting van €4,99 ga krijgen. Maar dat is geen oplossing, dan had dat iig een korting van €10 moeten zijn.
Baktotaal heeft een hele vieze muffe nasmaak nagelaten!

Reactie Baktotaal:

Goedemiddag Jacqueline,
Ik probeerde u zojuist even te bellen, maar helaas zonder gehoor. Vandaar dit bericht.
Zojuist ontvingen wij bovenstaande slechte review.
Dit vind ik erg vervelend aangezien klanttevredenheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan bij ons.
Nu heb ik even navraag en onderzoek gedaan mbt uw opmerkingen:
1.bedorven product
Ik begreep dat u gekleurd ouwelpapier heeft ontvangen waarvan de houdbaarheid nog niet was verlopen, maar toch “muf” rook. Bij nader onderzoek bleek dit product inderdaad niet meer in orde. Wij hebben toen de resterende voorraad vernietigd en u een compensatie gedaan van €20 voor de taart en het product (twv 2,99) Persoonlijk lijkt me dit een zeer nette oplossing en hadden dit helaas niet kunnen voorkomen aangezien wij afgaan qua houdbaarheid op de houdbaarheidsdatum van de leverancier. Ik vind het jammer dat deze oplossing niet wordt genoemd in de review en nu lijkt het net alsof wij expres bedorven producten verkopen en hier geen actie op ondernemen. Ik hoop dat u mijn punt hierin begrijpt.
2. kortingscode
Vervelend dat tijdens het bestelprocess de code onwillig is gebruikt (vanwege internetstoring). Mijn collega heeft u hiervoor een nieuwe kortingscode aangeboden (twv gratis verzenden dus feitelijk hetzelfde bedrag), maar u wou liever de €5 terug. Dit kan ik enigszins wel begrijpen en heb ik onze klantenservice ook op aangesproken dat ze in het vervolg een dergelijk kortingscode mogen terugstorten. Op dit punt geeft ik u dus gelijk en dit had van onze kant anders gemoeten.
Graag zou ik met u tot een passende oplossing komen en zal u dan alsnog de €5 terugstorten. Deze zal met enkele werkdagen worden bijgeschreven op uw rekening.
Helaas hebben wij tot op heden geen reactie meer van u mogen ontvangen, of kunnen wij u telefonisch bereiken.
Mvg,
Robert Bouwhuis