Ik bestel al best lang mijn bakproducten en verpakkingen bij Bouwhuis. Wat mij betreft een betrouwbaar bedrijf. Ik krijg ook altijd antwoord op mijn vragen daar ben ik blij om. Wat mij wel tegenvalt is dat er altijd verzendkosten betaald moeten worden. Andere bedrijven rekenen boven een bepaald bedrag geen verzendkosten meer. Dat zou wel een verbetering zijn. Ik plaats soms hele grote bestellingen en dan nog de verzendkosten moeten betalen vind ik een beetje zuur. Over het algemeen gaat bouwhuis wel een beetje mee met de trends op het gebied van taarten. Wat ik leuk vond was het inspelen op Heel holland bakt, producten die te zien waren in de aflevering werden uitgelicht in de mail. Super leuk. Maar ik vind wel dat er nog verbetering geboekt kan worden op het gebied van trends. Er zijn weinig hoge taart dozen terwijl een beetje bij de tijd bakker eigenlijk alleen nog maar hoge taarten maakt. Hier mag nog wat meer variatie in afmetingen komen. Ook vind ik dat er wel een frisse wind geblazen mag worden door het sprinkles en kant en klare deco assortiment. Al die chocolade blaadjes en fondant roosjes zijn toch niet meer van deze tijd. Er zijn tegenwoordig zulke vrolijke en mooie sprinklemixen verkrijgbaar, daar kan zo n groot bedrijf als Bouwhuis toch niet in achter blijven! Ik denk dat er nog veel winst te behalen valt op dit vlak. En leuke aanbiedingen in dat assortiment zal veel bakkers naar bouwhuis lokken!
Beschrijf hier jouw ervaring
Zie boven
Reactie Baktotaal:
Beste Eline,
Bedankt voor uw uitgebreide review, ik geef uw feedback intern door aan de juiste afdelingen. Naast chocolade blaadjes en fondant roosjes (die trouwens veel mensen graag nog bestellen) breiden wij ons assortiment continu uit met vrolijke eetbare strooisels en sprinkle-mixen. Op deze pagina vindt u er genoeg: https://www.bouwhuis.com/decoraties-kant-en-klaar/eetbare-strooisels
Nogmaals, hartelijk dank voor uw uitgebreide feedback. Wij waarderen dit zeer en zien u graag terug op Bouwhuis.com
Jenneke
Team Baktotaal Bouwhuis