Willems T.

Snelle levering en service....

Welke twijfels had je van tevoren?

Ik heb binnen de 2 dagen na bestelling mijn kraan ontvangen. Tijdens het monteren van de kraan merkte ik dat een O-ring niet de juiste afmetingen had. Ik heb BadkamerXXL een mailtje gestuurd met de melding daarvan. De volgende dag kreeg ik antwoord met een link dat ikzelf contact moest opnemen met Grohe zelf om dit te melden. Van Grohe heb dezelfde dag een antwoord gekregen via mail en binnen de twee dagen heb ik de juiste O-ring opgestuurd gekregen. Mooie en snelle service van Grohe. Om eerlijk te zijn, vond ik het wel jammer dat BadkamerXXL dit niet voor me heeft opgelost, maar dat ik via een link het zelf heb moeten klaren. Enfin, uiteindelijk is alles toch snel in orde gekomen.

Reactie BadkamerXXL.nl:

Beste T. Willems,
Bedankt voor de positieve feedback.
Ik vind het een terechte opmerking dat u zegt dat wij het niet op hebben gelost. Bij Grohe is het namelijk zo, als wij, als bedrijf zijnde, het verzoek indienen het eerste antwoord wat we terug krijgen is: "Laat de klant zelf contact met ons opnemen".
Dit doen ze denk ik om het serviceproces zo snel mogelijk te laten verlopen, zonder dat er een extra schakel tussen zit.
Daniël Bennik
BadkamerXXL

Score voor BadkamerXXL.nl: 5/5
Zou je dit bedrijf aanbevelen? Ja
Aangekocht product: