Alles soep was helaas bedorven op 2 na, stonk vreselijk, allemaal weg moeten gooien. Potten zaten niet goed dicht. Wel alles terug gestort gekregen.
Waarom heeft u ons product gekocht? | What is the reason for buying/using our product?
Gezondheidsredenen
Reactie Babsbonebroth:
Bedankt dat u contact met ons heeft opgenomen. Wij betreuren het dat uw ervaring met ons product destijds niet naar wens is verlopen en begrijpen dat dit vervelend voor u was. In de voedselindustrie kunnen helaas soms menselijke of machinale fouten voorkomen, ondanks onze strenge kwaliteitscontroles. Wij hebben u hierover destijds geïnformeerd en ons uiterste best gedaan om de situatie naar tevredenheid op te lossen.
Wij hebben u het volledige aankoopbedrag teruggestort en daarnaast kosteloos een nieuw pakket toegestuurd van een nieuwe batch. Wij vinden het echter opvallend dat u nu, geruime tijd na de afhandeling van dit probleem, alsnog negatieve feedback geeft. Wij hebben destijds alle mogelijke stappen ondernomen om u tegemoet te komen en de situatie recht te zetten.
Daarnaast merken wij op dat u meerdere keren heeft gevraagd om aanvullende producten of terugbetalingen, terwijl wij dit reeds hadden afgehandeld. Om die reden verzoeken wij u vriendelijk om in de toekomst uw aankopen bij een andere leverancier te doen.
Wij waarderen uw begrip en wensen u het beste toe.
Paulina Darowska | co-founder BABS