2063 beoordelingen

Redelijk wat het verleden betreft. De huidige schade ben ik zeer teleurgesteld. Op 27 januari heb ik de camper opgehaald bij van Zal in Soest. betreft een grote vogel (Arend) op de voorruit en motorkap. In de motorkap stonden de belijnen van de vleugel en ook op de zijkant voor. Volgens uw expert was het een kwestie van polijsten en klaar. Ik ben mij rot geschrokken van het resultaat. Er was enige steenslag aanwezig die ik zelf bijwerk. Wat er is gebeurd dat de kleine steenslag is veranderd in een soort landkaart. De foto's heb ik opgestuurd. Ik heb aan van Zal gevraagd of dit normaal is maar die haalde zijn schouders op. Ik ben zeer ontstemd wat de reparatie betreft en neem hier ook zeker geen genoegen mee. Het is nu 10 februari en als ik zelf niet bel hoor ik niets van u. Vorige week maar weer gebeld en kreeg o.a. het antwoord dat de expert langs was geweest. Dat is niet waar omdat jullie niet weten waar mijn camper staat. Ik kreeg als antwoord van schadel maar een contra expertise in en later doe maar niet ik wij nemen nogmaals contact op met de expert. En wederom hoor ik niets. Vandaag weer gebeld en collega is er morgen weer ?

Score voor Aveco Verzekeringen: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Evaluatie schademelding