Geen 2 dagen levertijd zoals aangegeven maar 5
Prijs en aangegeven levertijd die vervolgens niet werd gehaald
Wat vond je het zwakste punt in onze webwinkel en zou je ons adviseren om aan te passen.
Geen info over langere levertijden
Telefoon wordt niet opgenomen
5x gebeld geen gehoor
Reactie Autobanden Prijsvechter:
Beste Hans,
Omdat we na ons eerdere bericht geen reactie meer hebben ontvangen, lichten we de situatie hier nog kort toe voor de volledigheid. We vinden het namelijk belangrijk dat de feiten rondom uw bestelling helder zijn voor iedereen die meeleest.
De levertijd: U bestelde op zondagavond, waarna de order op maandag is verwerkt. Omdat die week Hemelvaartsdag op donderdag viel, is de bestelling na 3 werkdagen (op vrijdag) bij u bezorgd. Dit sluit perfect aan bij de 2 tot 3 werkdagen die op onze website staan vermeld.
Dus geen 5 dagen, maar 3 werkdagen.
Onze bereikbaarheid: Dat wij telefonisch niet bereikbaar zijn klopt, maar we zijn zeker niet onbereikbaar. Om onze processen efficiënt in te richten en de bandenprijzen zo laag mogelijk te houden, helpen we klanten snel en persoonlijk via WhatsApp en e-mail.
In ons systeem zien we dat er voorafgaand aan de levering helaas geen contact met ons is gezocht via deze kanalen, anders hadden we dit direct voor u kunnen verhelderen.
We hadden de situatie graag persoonlijk met u opgelost en vinden het jammer dat een reactie op ons eerdere bericht uitbleef. Desondanks hopen we dat de banden volledig naar wens zijn en wensen we u veel veilige en comfortabele kilometers toe.
Management Autobanden Prijsvechter