Persoonlijk keukenontwerp
Inspirerende showroom
Contact met verkoper
Informatie en advies

Willem Krol

Voor de tweede keer heb ik bewust gekozen voor Aswa Keukens in Helmond. Niet de dichtstbijzijnde optie voor mij, maar mijn eerdere, zeer positieve ervaring maakte de keuze eenvoudig.

Vanaf het moment dat we binnenkwamen, voelden we ons opnieuw welkom. We werden hartelijk ontvangen en kregen een inspirerend en deskundig advies van Marc Kruijsen.

Marc combineert vakkennis met een gezonde dosis humor en een scherp oog voor detail. Zijn perfectionisme en betrokkenheid waren in elke stap merkbaar. Geen vraag was te veel en zelfs bij de kleurkeuze van onze wanden dacht hij actief mee. Het is duidelijk dat hij zijn werk met passie doet en streeft naar het beste resultaat [9-10].

Ook de installatie verliep vlekkeloos. Monteur Johan werkte uiterst netjes, was iedere dag stipt om 07.00 uur aanwezig (vanuit Helmond naar Maastricht, wat zeker niet vanzelfsprekend is) en leverde vakwerk. Ontbrekende onderdelen werden direct besteld en tijdig gemonteerd bij plaatsing van het werkblad. Het aanrechtblad zelf werd door een externe specialist nauwkeurig opgemeten en perfect geplaatst.

Aswa Keukens is voor ons veel meer dan een keukenleverancier. Het is een complete beleving waarin kwaliteit, service en klantgerichtheid voorop staan. Dankzij hun inzet is onze keuken nu écht het hart van ons huis.

Een welgemeend dankjewel aan het hele team voor jullie professionaliteit, inzet en persoonlijke benadering.

Wim en Nicole

kennis en advies

Reactie ASWA Keukens:

Beste Willem,
Bedankt voor jullie vertrouwen, ook de tweede keer weer! Geweldig om te lezen dat Marc en Johan het verschil hebben gemaakt en dat jullie keuken nu écht het hart van jullie huis is.

Score voor ASWA Keukens: 5/5
Beveel je ASWA Keukens aan? Ja