Ardoer

- Van den Broucke

Toen we toe kwamen waren er nog een paar Duitse gasten, maar sinds maandag stonden we hier moederziel alleen -> een prive camping dus 😄.

Doordat er hier zo weinig gasten zijn, zijn niet alle faciliteiten open. Het zwembad en de winkel zijn gesloten maar op wandel afstand is het dorpje waar een winkel ,bakker, slager enz. is De winkel en het zwembad gaan maar eind maart open.Het ballenbad naast de bowling hebben ze speciaal voor ons kleinste open gedaan zodat zij kon duiken tussen de ballen terwijl wij samen met zus konden bowlen.

De medewerkers van de receptie, de bar/restaurant , de lieve dame die het sanitair proper maakt, de werkmannen ... zijn stuk voor stuk super vriendelijke mensen. En zeer behulpzaam.

De bar / restaurant is een zeer gezellig plek en ik kan me al voorstellen hoe het in de zomer op het terras uitkijkend over het water super romantisch kan zijn. Het eten was heel lekker en ook de borrelplankjes waren heel verzorgd. En dit allemaal voor een zeer schappelijke prijs.

Het sanitair is fantastisch, proper goed onderhouden, meer dan genoeg douches en wc´s, er is 1 familie douche; 2 kinderdouches; een babybadje; 1 kinder wc en wat ik tot nu toe nog NOOIT op een camping zag er was een BAD! De douches werken met een betaalkaart die opgeladen is bij het inchecken en er staat meer dan genoeg tegoed op om ruim te douche en het water is HEET. De wc hebben wc papier dus rondlopen met een wcrol is ook niet nodig hier.

Wij hadden hier een leuke tijd ondanks het regenweer maar dit was voor ons een ideale uitval basis om Friesland te ontdekken.

Voor meer reviews volg ons
op instagram en tiktok on.the.road.with.monty
Op polarsteps :ingedebisschop1

Welke camping of vakantiepark heb je bezocht?

Vakantiepark De Kuilart (Ardoer)

Score voor Ardoer: 4.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Woonplaats DIKKELVENNE
Land Nederland