Neil Kalma

Het Arbo centrum heeft als functie volgens mij een trainingslocatie. En dat was echt by far het slechtste van de dag, maar ook een van de slechtste die ik ooit heb meegemaakt.

Bloedheet en zeer slechte ventilatie, kun je iets minder aan doen. Maar het was geen extreem warme dag, en nu al niet te doen. Daardoor was de aandacht bij iedereen al voor de middag weg.

Geen karaf water op tafel, helemaal niets. Een papieren bekertje dat je kon vullen bij de kraan... Geen (hartelijk) ontvangst bij binnenkomst en rondom de lunch, werkelijk nul aandacht. Geen groet of eet smakelijk van het personeel dat er liep. De dozen eten stonden klaar (prima eten overigens) en je kon zelf aan de gang. In een of ander rommelhok.

Echt, ik zou me kapot schamen als ik dit centrum zou vertegenwoordigen. Een stukje hospitality lijkt mij het belangrijkste om te bieden, maar werkelijk niets van dat.

Ik zal me echt nooit meer aanmelden voor een cursus bij ARBO centrum, het beeld dat er nu is, is echt heel slecht. En ik had er, gezien de uitstraling van buiten, echt waar verwachtingen bij.

Nb: telefonisch vrijwel niet te bereiken en per email geen reactie.

Score voor ARBO Centrum: 3/5
Zou je ARBO centrum aanbevelen bij anderen? Ja