A.J.C. Slabbekoorn

Na problemen met het zien heb ik veel licht nodig om nog iets te maken of te knutselen. Had bij voorlicht op De ZIEZO beurs informatie gekregen over verlichting voor slecht zienden. Maar niks over waar te koop en zo. Dus zelf over al naar toe gebeld en gekeken waar ik goede lampen kon kopen en met beste advies heb ik gekregen bij AppLamp en ook nog eens een mooie prijs. En nu een mooie verlichting wel heel fel voor andere maar ik kan nu wel een beetje zien waar ik mee bezig ben. Dank zij goede voorlichting. Top bedrijf zeker voor mij.

Duidelijke Website overzichtelijk en als je twijfelt of speciale vragen hebt gewoon even bellen, kreeg een duidelijke uitleg, lampen besteld en snel geleverd andere werd het al bezorgd. Was voor mij belangrijk ik heb veel licht nodig om nog wat te kunnen zien. Werd goed geïnformeerd, en was een snelle levering mooie prijs. Heel tevreden over AppLamp dus zeker de moeite waard om daar te bestellen. Een zaak van vertrouwen, ben blij met de verlichting wat ik daar gekocht heb.

Score voor Applamp.nl: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja