Slecht. Deze notaris is niet objectief en laat zich meeslepen in emotie van een ex die gespeeld is. Feiten zijn overlegd door advocaat en genegeerd. Depotrekening moeten openen voor extra kosten en uiteindelijk blijkt dat de aangebrachte feiten kloppen en er voor niks depotrekening is geopend. Ook heeft dit gezorgd voor extra advocaatkosten.
Notaris heeft te laat uitgelegd aan ex hoe berekening moest zijn.
Ontvangst op kantoor was ook slecht. Geen mondkapjes en ik heb getekend aan een tafel in de hal waar ook andere onbekende mensen zaten.
In voortraject ook slecht te woord gestaan door medewerkers. Kreeg zelfs tijdens gesprekken verschillende medewerkers aan de lijn. Respectloos behandeld door mijn vragen te negeren en steeds te dreigen met niet doorgaan van passage en niet constructief een oplossing zoeken.
Reactie Ambachtse Notaris:
Bedankt voor uw review! Als notariskantoor dienen wij objectief te handelen. Wij zorgen er dan ook voor dat wij dit ten alle tijden doen.
Het klopt dat bij ons het dragen van een mondkapje niet verplicht is, maar u bent vrij om het mondkapje zelf wel op te doen/op te houden.
Op het moment dat er geen afspraak gemaakt wordt voor het ondertekenen van de volmacht, wordt de volmacht aan de tafel in de hal getekend. Dit doen wij omdat het ondertekenen vaak niet langer duurt dan 10 minuten en cliënt thuis de volmacht al heeft kunnen doornemen in het online dossier. Mochten er vragen zijn over de volmacht dan kunnen deze gesteld worden. Op het moment dat u tijdens het ondertekenen van de volmacht had gevraagd om even apart te gaan zitten, hadden we kunnen kijken wat de mogelijkheden op dat moment waren geweest.
U geeft aan dat wij niet constructief naar een oplossing hebben gezocht, maar dit hebben wij wel gedaan door het opstellen van een depotovereenkomst. Op het moment dat wij dit niet gedaan hadden, had er inderdaad niet gepasseerd kunnen worden.
Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.