Deskundigheid medewerkers
Behandelen van de akte
Ontvangst op kantoor
Communicatie met de medewerkers

Verschrikkelijk! De notaris was bot en afstandelijk, je id kaart terug geven nee smijten we gewoon op tafel net zo de aktes, tekenen word gesnauwd op de vraag waar krijg je het antwoord ja gewoon daar. Doe je werk alleen als je er plezier van heb. De koper kocht zijn eerste huis dat moet een feestje zijn, waarbij een notaris die vriendelijk is aan mee kan dragen. De koper wist niet wat hem over kwam. En met wat voor gevoel gingen wij als verkoper weg met een zeer onbehaaglijk gevoel. Onze makelaar ervaar de dit net zo. Goed genoeg hierover laten we het nu eens hebben over mw. Petra waar geen vriendelijk en normaal woord vanaf kan. Bel je met een vraag over de nota krijg ja als antwoord moet je maar lezen staat er toch duidelijk. Geen enkele vraag is dom of raar en klant is koning toch? Nou bij jullie niet! Het enigste was het ontvangst waar we een vriendelijke notaris troffen. Wij zijn mensen behandel ons dan ook zo en niet als een stuk vuil. Referenties gelezen op internet wij zijn niet de enigste die dit ervaren hebben. Je klanten zijn tenslotte wel je brood. Hoeveel je er ook aan verdien. 1 woord komt nog in mij op schofterig zo word je behandeld en dat zijn jullie!

Reactie Ambachtse Notaris:

Hartelijk bedankt voor uw reactie. Jammer dat dit uw indruk is van mij en het kantoor. Ik zal nog beter letten op hoe mijn gedrag overkomt. Overigens gedraag ik mij nooit schofterig in professionele setting en is mijn medewerkster Petra ook professioneel.

Score voor Ambachtse Notaris: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Verkoopakte