Helaas kon de monteur mijn wtw niet servicen omdat het om een ouder model zou gaan. Dat vertelt hij toen die hem zag… Ik vind het wel jammer dat dit niet vooraf kon worden aangegeven. Had het type zelfs al vooraf gedeeld met jullie. Uiteindelijk heeft hij alleen maar de afzuig kanalen schoongemaakt, omdat hij onzeker overkwam wat betreft het onderhoud aan de installatie.
Daarnaast bleken de instellingen van de wtw ook niet te kloppen. Dat heb ik zelf dan weer opgelost, helaas was de monteur intussen al weer vertrokken, dus een goeie flowmeting heb ik nu niet op basis van die instellingen.
Daarnaast kreeg ik advies van de monteur welke filters te bestellen, want hij had niks bij zich. Nu blijken die niet eens te passen!
Al met al heb ik het bezoek dus als onkundig ervaren en ik ga dan ook niets met de offerte doen voor het vervangen van de gehele installatie. Ik heb daar namelijk weinig vertrouwen meer in.
Goed verkoop praatje om een compleet nieuwe wtw set aan te schaffen.
Ik heb liever een monteur met iets minder vlotte babbel, maar wel eentje die wat van techniek weet.