Levering van de container prima, het na bellen of deze nog nodig was ook. Het ophalen was een nogal onprettige ervaring. Mijn bel doet het niet en de jongeman had niet bedacht om dan maar aan te kloppen. Gevolgd is dat hij zijn wagen op ongeveer 1 cm van mijn auto had geparkeerd. Met alle risico's van dien. Gelukkig zag ik op tijd dat er het e.e.a. te gebeuren stond voor mijn deur. Maar.....op het moment dat ik mijn tuin uitstapte en zijn kant op liep kreeg ik een nogal aparte reactie. 'Is die auto van jou?' snauwde hij mij toe. Ten eerste is goedemorgen wel gepast, ten tweede ben ik geen 'jou' voor iemand die iets op komt halen bij een betalende klant. Is het al niet alleen omdat deze jongeman de helft jonger is dan ik. Klantcontact is niet zijn sterkste kant. Vervolgens begint hij ook nog op een zeer onaardige toon over dat hij 80 keer heeft aangebeld. Dus ik opperde aankloppen voor de volgende keer.
Reactie Afvalcontainers Noord Holland:
Beste klant,
Bedankt voor uw feedback, deze manier kunnen wij onze service verbeteren.
Wat vervelend om dit te lezen. Wij zullen dit intern oppakken en de desbetreffende chauffeur hierop aanspreken.
Hopelijk zien wij u in de toekomst alsnog terug.
team afvalcontainers noord Holland