Peter D

Slechte service, leugens om Garantieaanspraak te onwijken

Versturen de bestelling snel: verzending gaat goed.

De accu voor mij auto is defect, binnen een jaar en na normaal gebruik. Ik heb een garantie-aanspraak ingediend, accu opgestuurd. Nu beweert het bedrijf dat het komt door ondeugdelijk gebruik. Dat is onzin en m.i. een leugen om onder de garantieaanspraak uit te komen. Gezien de vele negatieve reviews op internet, is dit de standaard werkwijze bij garantieaanspraken: dat maakt het m.i. nog kwalijker.
Ik heb contact gehad, zijn hebben zogenaamd onderzoek gedaan, ik kreeg pas antwoord na een rappel.
Ik heb uitvoerige mailwisseling, waarin ik een ingebrekestelling heb gedaan. Ze weigeren iedere oplossing, in strijd met Nederlandse en Europese wet- en regelgeving tav Garantie

Reactie AccuDienst.nl:

Bedankt voor je review, Peter. Uit al onze testen blijkt dat de accu defect is geraakt door een te diepe ontlading. We hebben aangeboden om de accu onafhankelijk te laten onderzoeken, zowel door de importeur als door Varta. Zij zouden de accu openzagen om precies vast te stellen wat er mis is gegaan. Daarnaast hebben we voorgesteld om de accu eventueel te laten onderzoeken door een onafhankelijke expert van jouw keuze. En uit coulance hebben we je ook een korting aangeboden op een nieuwe accu. Helaas heb je aangegeven aan geen van deze oplossingen mee te willen werken, waardoor we het niet verder kunnen oplossen. ^Pieter van MAPP

Score voor AccuDienst.nl: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Aangekocht product: Varta Autoaccu