J terleth

De accu werkt destijds keurig geleverd, heb er ca 7500 km lol van gehad, en na een paar dagen stil gestaan te hebben was mijn 500 met geen mogelijkheid meer aan te krijgen. Oplader reageerde hij niet meer op. Bij officiële garage is de varta op een speciaal apparaat gezet. Vol, maar werkt toch niet. De computer gaf aan: dead. Bellen en bericht naar accudienst hebben geen zin, ondanks dat ik nog geeneens op de helft van de 3 jaar garantie zit zetten zij direct de druk opdat zij denken dat de accu niet stuk kan zijn, maar compleet leeg.....en dat dat dan mijn eigen schuld is. Kan hem opsturen maar kosten van heen en weer verzenden voor mij, en bij nieuws dat de accu niet stuk is maar leeg (wat ze nu 3 x gemeld hebben) betaal ik ook onderzoeks kosten. Koop hier gerust een accu, maar verwacht geen wonderen, en al helemaal geen service.....

Hij werdt geleverd

Deze service van direct een tunnel in van ontmoediging en dreigen met extra kosten is gewoon k.u.t.

Reactie AccuDienst.nl:

Bedankt voor je review. Wat jammer om te horen dat de accu niet meer werkt, we begrijpen dat dit teleurstellend is.
Een accu die 7.500 km zonder problemen heeft gefunctioneerd, laat zien dat er geen sprake is van een fabrieksfout. Zo’n probleem zou zich anders al veel eerder hebben voorgedaan.
Wanneer een accu na langere stilstand dan toch defect raakt, is dat altijd een gevolg van iets anders. We begrijpen dat dit vervelend is, maar helaas valt gevolgschade niet onder garantie. Dit geldt niet alleen bij ons, maar bij alle leveranciers en fabrikanten. Uiteraard willen we de accu graag voor je testen en desnoods zelfs door Varta laten onderzoeken. De kans dat het hierbij om een fabrieksfout gaat, is met deze klachten echter vrijwel uitgesloten. ^Pieter van MAPP

Score voor AccuDienst.nl: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Aangekocht product: Varta start stop accu