Wij hebben een hele bijzondere ervaring gehad met Arjan, David en Emanuela en die wil ik graag met jullie delen!
Ik stond er toen ik begon wat sceptisch tegenover, "het pad van wonderen"... jaja... dat klinkt eigenlijk te mooi om waar te kunnen zijn! (dacht ik toen nog). Maar ik kan je NU achteraf vol overtuiging vertellen dat het pad van wonderen ECHT bestaat!
Wij hebben de MiracleRoadmap 2024 (september editie) meegedaan, 4 live dagen met Arjan en Emanuela, 5 online live momenten met David en alle 100 dagen de online videolessen gevolgd.
En wat het ons gebracht heeft, is eigenlijk met geen pen te beschrijven... maar ik ga mijn best doen:
De reden dat ik mee ben gaan doen, is dat mijn relatie na 18 jaar dreigde kapot te lopen en compleet uit elkaar te vallen!
Mede door de zelfmoord van mijn vader, kwamen er ineens een vloedgolf van ongehoorde en ongewenste gevoelens naar boven, waardoor onze relatie ineens een "Giftige Cocktail"
leek die onze relatie totaal vernietigde...!
Maar dankzij de Miracle Roadmap mochten wij zelf de onderstaande "wonderen" ervaren in ons leven:
- Er kwam ruimte voor oude ongehoorde (kind)gevoelens en tekortkomingen, en wij konden vrede sluiten met ons verleden.
- Er kwam begrip voor elkaar en elkaars tekortkomingen
- We leerden op een dieper level met elkaar verbinden en communiceren vanuit liefde.
- De verbinding met onszelf werd hersteld, en daardoor ook de verbinding met elkaar!
- Oude (onverwerkte en ongenomen) rouw en trauma dat daar aan gekoppeld was mocht gehoord en goed verwerkt worden.
- We gingen van een ANGST systeem naar pure en ware LIEFDE!
- Onze relatie is nog nooit zo goed geweest, en is weer ijzersterk!
- En als klap op de vuurpijl maakte wij op zakelijk gebied enorme sprongen.
Dus wij kunnen niets anders zijn, dan ontzettend Dankbaar!
Deze reis heeft onze relatie & ons leven gered!
En ik kan je nu vol overtuiging zeggen: "Het pad van wonderen" bestaat ECHT!
En ik kan het iedereen aanraden, je gaat hier geen spijt van krijgen!
Hele dikke knuffel - Koen, Chantal & de 3 kiddo's
Geef een titel aan je review
Het pad van wonderen bestaat ECHT!
Mogen we contact met je opnemen?
Ja leuk!