Ik heb meegedaan aan de Miracle Roadmap, zowel de live dagen, als de online sessies en de 100 video's hebben mij (en mijn partner) ontzettend veel gebracht, en die ervaring wil ik graag met iedereen delen! Wat heeft het ons gebracht:
- Het bracht ons terug in verbinding met onszelf
- Oude diepe (trauma) pijnen werden geheeld
- Onverwerkte rouw (zelfmoord vader) is eindelijk goed verwerkt
- Wij gingen van Angst (overleven) naar LIEFDE (leven!)
- Onze relatie werd weer hersteld, omdat we door het "onhele stuk" in onszelf te helen, ontstond er ruimte voor ECHTE verbinding!
- Harmonie, rust, vrede kwam weer over ons gezinnetje!
Ik dacht toen ik hier aan begon, "Het pad van wonderen"... dat zal allemaal wel, ik stond er eerlijk gezegd wat sceptisch tegenover (maar iets in het diepst van mijn wezen, dat zei dat ik dit MOEST doen!)....
Het leek eigenlijk "te mooi" om waard te zijn!
Maar...
Nu na deze 100 dagen, ben ik volkomen overtuigd!
Ik heb de KRACHT van dit programma persoonlijk ervaren, en durf nu met volle overtuiging te zeggen:
"Het pad van wonderen bestaat echt!"
Het zijn niet alleen maar mooie verkooppraatjes, maar het is echt wat je gewoon MOET gaan beleven...
Ik kan het dus alleen iedereen maar aanraden om die eerste stap ook te zetten! Zet de eerste stap op het pad van wonderen, en kijk wat dit met jou leven doen!
"Want wat het pad van wonderen" jou kan brengen... kan ik eigenlijk met geen pen beschrijven, noem het: EEN WONDER!
Meer van mijn ervaring, kan je terugvinden in de video testemonial die ik tijdens de live dagen afgegeven heb.
In 1 woord: GEWELDIG!
Hele Dikke knuffel - Koen, Chantal & de 3 kiddo's
Geef een titel aan je review
"Het pad van wonderen bestaat echt!"
Mogen we contact met je opnemen?
Ja leuk!