Suzanne@Lennart

Wij zijn ontzettend blij met Je Grote Dag! Derk en Saskia zijn echt topmensen om mee samen te werken. Vanaf het eerste contact was de communicatie duidelijk, snel en prettig. Ze dachten goed met ons mee en kwamen met fijne ideeƫn waardoor alles helemaal aansloot bij onze wensen.

De aankleding van onze bruiloft was prachtig en tot in de puntjes verzorgd. Het bruidsboeket was ontzettend mooi en ook alle andere bloemen waren prachtig verzorgd en maakten het geheel helemaal af. Alles klopte en zorgde voor een sfeervolle en bijzondere uitstraling op onze dag.

Ondanks de warmte en code rood, waardoor er op het laatste moment nog wat aanpassingen gedaan moesten worden, hebben Derk en Saskia alles fantastisch opgepakt. Ze dachten mee, schakelden snel en zorgden ervoor dat alles alsnog perfect verliep. Daar zijn we enorm dankbaar voor.

We hebben veel complimenten gekregen van onze gasten en kijken met een heel goed gevoel terug op onze dag. Echt een aanrader als je op zoek bent naar betrokken, professionele mensen die met liefde en aandacht jouw dag nog mooier maken.

Bedankt Derk en Saskia voor alles! šŸ’›

Score voor 321Klik Photobooth: 5/5
Zou je dit bedrijf aanbevelen? Ja