Noel

Ik heb bij 123jaloezie dakramen besteld die in de verkeerde kleur zijn geleverd. Na melding werd beloofd dat er nieuwe producten gemaakt zouden worden maar daarna moest ik anderhalve tot bijna twee a 3 maanden zelf overal achteraan. De communicatie is ronduit slecht. Leveringsinformatie werd te laat doorgestuurd waardoor het pakket al retour was voordat ik het kon ophalen. Ik heb nooit zelf een DPD-mail ontvangen alleen een te late doorgestuurde mail van het bedrijf.

Na een nette klachtmail is er sinds 21 november volledig radiostilte. Geen oplossing geen nieuwe producten en geen verantwoordelijkheid. Bespaar jezelf een hoop stress en ellende bestel hier niet want als jou bestelling verkeerd is zullen ze er jaren plan uitvoeren voordat je überhaupt een oplossing krijgt. Ik heb betaald voor iets wat ik niet eens heb besteld. Jammer dat zo’n bedrijf mensen tot toe moet zetten om juridische stappen te nemen. Zal dit zeker niet laten tot ik of me geld terug krijg of mijn JUISTE BESTELING.

Geen mails negeren terwijl de klant niet tevreden is met de geleverde producten omdat het verkeerd is en zeer slechte communicatie als het niet de service is.

Reactie 123Jaloezie.nl:

Beste Noel,
Wat vervelend om te lezen dat uw ervaring met ons zo teleurstellend is verlopen. Onze excuses voor de fouten en het gebrek aan duidelijke communicatie rondom uw bestelling en levering.
We willen u graag laten weten dat we inmiddels contact met u hebben gehad en dat we op dit moment bezig zijn om uw klacht naar tevredenheid op te lossen. Uw geduld waarderen we enorm, en we doen ons uiterste best om dit zo spoedig mogelijk recht te zetten.
Vriendelijke groet,
Supervisor 123jaloezie.nl

Score voor 123Jaloezie.nl: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee