Debie

Wij hebben 2 producten gekocht op maat. Wat een drama. Allereerst was het product niet kompleet en beschadigd. Na bellen beschadigd product opnieuw gestuurd. Mooi maar mosterd na de maaltijd. Kost tijd en stress. Waarom niet controle uitvoeren alvorens deze naar de klant gaat.
Montage verder goed verlopen na bellen omdat de gebruiksaanwijzing niet erbij was. Nou ja kan gebeuren. Positief blijven.

Na het monteren lopen we tegen serieuze zaken aan. Ons product is 1.8 meter hoog en 2.2 meter is breedte. Er zijn drie touwtjes gemonteerd terwijl er 5 zijn voorbereid. Nu weet ik waarom. Deze zijn nodig om de zwaarte te verdelen van de jaloezieën. Gebeld met 123 jaloezie. Dit was volgens hun toch goed gemonteerd. Helaas is dit niet alles. De touwtjes die bij elkaar komen zitten in een soort van huls. Deze laat steeds los met alle gevolgen van dien. Vaas die sneuvelt lamellen die onverwacht vallen etc.

Wat een slecht product en hulp. De schuld wordt buiten hun zelf gelegd en zoek het je maar uit.
123 en klaar met de klant.
Gelukkig maar twee producten gekocht.

Alles. Ik alles veel koppijn en geld in de prullenbak .

Als klant niet de kwaliteit krijgt en al eens een product heeft terug gestuurd en dan nog niet goed is moet de mogelijkheid zijn het product terug te geven en het geld terug te krijgen.

Score voor 123Jaloezie.nl: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee