Irene van leeuwen

Tijdens het proces netjes op de hoogte gehouden en alles is netjes geleverd. Het ophangen was voor ons, met 2x 2 rechter handen in het huishouden prima te doen. Ik denk wel dat het voor minder handige mensen lastig kan zijn. De handleiding is OK als je enigszins technisch inzicht hebt, maar voor een leek is het denk ik lastiger te begrijpen. Het mag meer uitgekauwd worden voor de minder handige mensen. Ook zou ik wat meer informatie over de bediening meegeven. Onze jaloezie ging bijvoorbeeld de 1e keer niet naar beneden. Via de website kwam ik erachter waardoor. Maar omdat dit alleen bij de 2 grote jaloezieen was en de kleinere het perfect deden was de irritatie al een beetje gezet en had ik het graag in de handleiding gelezen. Ook gingen de jaloezieen scheef met het ophalen. Ik kwam er achter dat dit kwam door ongelijke spanning op de touwtjes en kan het hiermee oplossen maar dat vind ik wel een punt wat geoptimaliseerd kan worden aan jullie product. Verder ben ik heel tevreden over de looks van het product.

Overzichtelijk, mooi bestelscherm

Probeer duidelijker aan te geven dat de sierlijst met 3 zijden meer ruimte behoeft in het meten. Vond ik onduidelijk

Score voor 123Jaloezie.nl: 4.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja