Ik bestel altijd via 123Bloemen onder de verontstelling dat een lokaal bedrijf de bloemen afleverd, ik was dus heel verbaast om te horen van mijn moeder dat het bedrijf dat de bloemen leverde helemaal uit Meppel komt in plaats van Goes. Ook was ik erg teleurgesteld om te horen dat het boeket dezelfde dag begon uit te vallen and andere bloemen helemaal nooit uitkwamen. Ik spendeer een aardig bedrag aan die bloemen 2 x per jaar en verwacht dat die dan ook met goede (lokale) zorg worden overhandigd. Ik bedreig dat mijn moeder een nieuw boeket zou worden toegezonden maar vindt het jammer dat dit gebeurd is en dat U geen lokale bedrijven gebruikt (de kleine ondernemers moeten toch samenwerken?)
Reactie 123bloemen.nl:
Bedankt voor uw reactie.
Dat de bloemen slap gingen hangen is zeker niet de bedoeling. Ik zal daarom uw klacht daarover in behandeling nemen.
Wat betreft het leveren van de bloemen maakt het voor de kwaliteit niets uit waar vandaan de bloemen worden verstuurd. Wij kopen dagelijks onze bloemen vers in op de bloemenveiling in Aalsmeer.
Bloemen kunnen via ons bedrijf prima 48 uur op transport staan. Wij vervoeren boeketten namelijk op voldoende water voor sowieso 48 uur. Ook maken wij gebruiken van lokale bloemisten wanneer een bestelling dezelfde dag geleverd moet worden.
Vanuit Meppel bloemen versturen voor elders in Nederland is absoluut geen probleem. Het grote voordeel is dat wat u bij ons besteld ook daadwerkelijk geleverd worden. Uit ervaring blijkt dat in sommige gevallen een bestelling, die door een lokale bloemist wordt uitgevoerd, totaal niet lijkt op het geleverde boeket. En dan zal de teleurstelling groter zijn.
Wanneer wij zelf de boeketten produceren en leveren hebben wij de uitvoering volledig in eigen hand. En dat resulteert in een hogere klanttevredenheid.
Ik hoop u hiermee voldoende toelichting te hebben kunnen geven.
Met een vriendelijke groet,
123BloemenBestellen.nl