Ik heb met dit bedrijf zaken gedaan via Bol.com en ontdekt dat het product (een hoes voor een tablet) €, duurder was dan op hub eigen website. Beide bedrijven zeggen dat de opslag niet door hen veroorzaakt is. 123best deal zegt dat Bol.com een opslag rekent. Bol.com zegt dat de prijs vastgesteld wordt door 123best deal en dat daar hun provisie inzit. Bedrijf stuurde geen rekening met BTW mee, daar moest ik extra voor bellen. Werd vlot geleverd. Op het commentaar van Bol.com werd niet meer gerageerd.