Ten eerste wil ik zeggen dat nadat we de afstandbediening besteld hebben deze de volgende dag inderdaad thuis afgeleverd was. Helaas nu naar ongeveer een maand werkt 1 knopje niet goed meer en blijft deze hangen, ik heb ze geprobeerd te bellen maar helaas nam er niemand op. Dan maar mailen. Ik viel van mn stoel af, ik werk zelf op een klantenservice, hier krijg ik eerste te horen dat ik de afstandbediening maar terug moet sturen op eigen kosten. Als ik daarna weer mail hoe we het gaan oplossen omdat we dan dus geen afstandbediening hebben krijg ik te horen dat ze deze zullen maken of ter reparatie aanbieden aan Samsung. Waar is nu de oplossing? Net maar weer terug gemaild dat ik eerst een vervangende wil ontvangen en dan deze op hun kosten terug wil sturen, waar is de service nou? Beetje jammer dat je zo met je klanten om gaat, als ik dit van te voren had geweten had ik het nooit hier besteld.