Feedback Company Keurmerk
Bouw direct vertrouwen met het Feedback Company Keurmerk
Bezoekers willen zekerheid voordat ze klant worden. Met het Feedback Company Keurmerk én echte, onafhankelijke reviews laat je zien dat je betrouwbaar bent. Dat vergroot het vertrouwen en zorgt dat meer bezoekers klant worden.
Meld me aan
Ja! Ik wil TrustNet:
Keurmerk TrustNet
Altijd gratis doorplaatsen naar Google
Automatisch reviews verzamelen
Waarom het TrustNet Keurmerk werkt
Klanten kiezen sneller voor bedrijven die transparant, onafhankelijk en betrouwbaar zijn. Met het Feedback Company Keurmerk laat je dat direct zien, zonder gedoe en volledig geverifieerd.
Officieel & Onafhankelijk: direct vertrouwen
Meer conversie: bezoekers worden sneller klant
Echte reviews: authentieke feedback, geen marketingpraat
Automatisch verzamelen: reviews verschijnen vanzelf
Kwaliteits- & juridische check: voldoet aan alle normen
Start vandaag
Reviews & keurmerk voor een voordelige prijs
150 review uitnodigingen + officieel keurmerk
Voor slechts €32,50 per maand
(dat is nog geen €0,25 per uitnodiging!)
Toetsing en doorlopende controle
Jouw website wordt steekproefsgewijs gecontroleerd op de belangrijkste toetsingskaders. Bij niet-naleving behoudt Feedback Company het recht om het keurmerk in te trekken, zodat het vertrouwen in TrustNet gegarandeerd blijft.
70+ bedrijven
gingen je al voor in de eerste drie maanden
Maak gebruik van het keurmerk vanaf 2,50 p/m.
Versterk direct het vertrouwen van je klanten!
Ja! Ik wil TrustNet:
Meld je website vandaag nog aan voor ons keurmerk en laat zien dat jij staat voor kwaliteit en veiligheid. Door te voldoen aan ons strenge toetsingskader en deel te nemen aan regelmatige controles, bied je jouw klanten een betrouwbare en zorgeloze online winkelervaring.
Sluit je aan bij de groeiende groep webshops die zich onderscheiden met ons keurmerk en versterk daarmee het vertrouwen van je klanten. Mocht je onverhoopt een vraag hebben over een aangesloten webshop of een geschil willen melden, dan kun je daarvoor terecht bij onze geschillencommissie.
Let op: Het Europese ODR-platform voor online geschillenbeslechting stopt per 20 juli 2025 en is sinds 20 maart 2025 niet meer beschikbaar voor nieuwe klachten.
Bij geschillen verwijzen wij consumenten naar het Europese consumentenportaal Your Europe voor informatie over alternatieve geschiloplossing.
Heeft u een grensoverschrijdend geschil binnen de EU? Dan kunt u ook terecht bij het Europees Consumenten Centrum (ECC) Nederland voor gratis en onafhankelijke hulp bij bemiddeling.