5daags verblijf Weertebergen

Wij hebben onlangs een verblijf gehad in Vakantiepark Weerterbergen en kijken met een goed gevoel terug op onze vakantie. Het park is ruim opgezet, omringd door veel groen en water, wat zorgt voor een ontspannen sfeer. De huisjes zijn eenvoudig maar functioneel ingericht; alles wat je nodig hebt is aanwezig. Wel zouden sommige accommodaties een kleine opfrisbeurt kunnen gebruiken. En ook de schoonmaak kan wat beter . Zo hebben wij ondergoed gevonden onder bed van zoontje wat niet echt hygiënisch is. Frigo stond uit waardoor ik als ik die opendeed helemaal water op de grond liep want vriesvak was ontdooid. Ook handige er een vlieger aan plafond , waarschijnlijk nu ook nog . Voor kinderen is het park echt een paradijs: het zwembad met glijbanen, de indoorspeeltuin en de vele activiteiten van het animatieteam zorgen ervoor dat ze zich geen moment vervelen. Ook de fiets- en wandelmogelijkheden in de omgeving zijn een pluspunt, vooral voor gezinnen die graag de natuur in trekken. De horeca op het park is prima, met voldoende keuze van pizzeria tot snackbar. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Kortom: een leuk vakantiepark met veel faciliteiten, ideaal voor gezinnen met kinderen.Voor een actieve en gezellige familievakantie en om tot rust te komen zit je hier zeker goed.

Score voor Roompot Parcs - Belgisch: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja