Over het algemeen hadden wij een aangename vakantie ervaring. Een prachtig aangelegd en onderhouden park, perfecte toegang tot het strand. Het poets team zijn toppers! Wat een werk verzetten deze mensen dagelijks! Wauw! Onze kinderen hadden een topervaring met Koos Konijn en het animatieteam. Heel knap gedaan! Aanbod in het winkeltje is ruim en de verschillende “koffiekoeken” (zoals we in Belgisch Kempen zeggen) waren heerlijk! De binnenspeeltuin is gewoon af. Heel erg mooi. En hoe leuk dat er aan de tieners is gedacht met de hang out. Echter enkele puntjes van opbouwende kritiek die voor ons persoonlijk verblijf de score wat naar beneden halen; 1. het personeel is over het algemeen heel vriendelijk en professioneel (onze complimenten) echter enkel in het winkeltje en de snackbar hadden we mindere ervaring. Een “goedendag” en “prettige dag verder” waren er met regelmaat ver te zoeken. Misschien door de taalbarrière? Al waren er die vrolijk “goodmorning” riepen, dus het kan wel. 2. het water van het zwembad is aan de koude kant. Onze twee jongste kinderen (peuter&kleuter) hadden het binnen het half uur koud en liepen te rillen met blauwe lipjes. 3. het huisje was niet geheel proper. Er plakte hier en daar nog wat, ondefinieerbare vlekken op de kast en het putje van de douche was echt vies. Ook ontbraken een borstel en wasrek. Na melding werd de borstel wel netjes geleverd. Dankjewel hiervoor. 4. we vroegen een huisdiervrij huisje aan. Dit kregen we. Super fijn! Echter zaten we omgeven door huisjes waar honden wel werden toegestaan. Op de straat richting het speeltuintje lag een dikke hondendrol flink uitgesmeerd. Dit vonden we zeer onprettig om onze kinderen van ons huisje naar de speeltuin te laten rennen. Ook op ons pad lagen geregeld plukken hondenharen. We zijn ons er terdege van bewust dat het voor het park moeilijk is dit gedrag en ongemakken te controleren gezien het enige overlast betreft van verblijvende gasten. Maar misschien zou een hondenvrije zone (met voorkeur waar de hondenvrije huisjes liggen) een fijn idee zijn. 5. wat ons opvalt bij Roompot is dat als we toekwamen de vuile was van de vorige vakantiegasten aan de inkom van het huisje stond. Misschien toeval maar we hebben nu twee keer Roompot geboekt en twee keer hadden we dit voor. Voor ons persoonlijk voelt dit slordig. Je komt euforisch, na een trip aan bij je vakantieverblijf. Klaar om het vol bewondering te ontdekken en het eerste wat we aantreffen is vuile waszakken aan de inkom. We hebben ook al meerdere Landals de afgelopen jaren gedaan en we vonden het hier beter geregeld en altijd tip top in orde. Om samen te vatten voelden we dat de werknemers hun best deden om de gasten een aangenaam verblijf te geven. Waarvoor onze dank, de inzet elke dag is niet altijd even makkelijk!