Jonas Vanderhaeghe

In het algemeen schoon park, die op op dit moment nog steeds mooi onderhouden is. Toekomst zal uitwijzen of de hoge standaard behouden blijft.

De mindere punten:
Schoonmaak van het huisje kon beter - er lagen nog producten van de vorige bewoners in de kasten/diepvries.

Restaurant is een ware tegenvaller, er wordt op de website/welkomstbrochure gepocht met Franse keuken. Maar een chickenburger of tonijnburger vallen volgens mij niet onder de term Franse keuken maar eerder onder de term fastfood. Goed voor de eerste avond na een lange autorit maar niet voor meerdere bezoeken. Ook geen karafje water of brood.

We zaten in een huisje die gelegen was naast de huisjes die bewoond werden door de medewerkers van het park. Jammer dat zij hun minder aantrokken van de stilte uren tussen 23h en 8h. Als betalende gast is het storend dat ze tot 2h smorgens hun frustraties toch zeer luid met elkaar moeten delen.

Het was ons ook onduidelijk of je ter plaatse petanque ballen kon lenen voor de baan. Dit zal waarschijnlijk in de app gestaan hebben, maar op reis géén zin om constant op de telefoon te moeten kijken. Misschien kon dit bij het inchecken verduidelijk worden.

Het stokbrood in de mini mark was niet iedere dag vers. Voor 1,10 verwacht je dit wel. In de Hyper U van Agde kost een stokbrood 40 cent.

De positieve punten.
Aangenaam park die nog volledig in het nieuw zit. Laatste puntjes moeten nog afgewerkt worden.
Mooi huisje met alle comfort van thuis.
Aangenaam zwembad, het peuter gedeelte is aan de kleinere kant.
Zéér vriendelijk personeel, waarvoor onze complimenten, die perfect Frans- en Engelstalig was.
Prijzen in de mini mark aan de hogere kant, maar niet overdreven duur.

In Agde zelf valt er niet héél veel te beleven, maar een bezoek aan de omliggende dorpen is wel mooi meegenomen.

Score voor Roompot Parcs - Belgisch: 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja