Annelies Verbruggen

We hebben een prettige vakantie gehad in een zeer ruime woning, voorzien van veel gemakken en een super leuke boot.

Maar:
- Bij aankomst hoorden we bij iedereen (en dit waren niet 3 klanten, maar een pak meer) die een uurtje te vroeg kwam uw accomodatie is nog niet vrijgegeven.
- Je betaalt megaveel geld om er te verblijven en dan moet je nog eens 2€/reddingsvest/dag betalen ????
- Geen horren in de slaapkamers (woning 59) en dit terwijl het vergeven is van de muggen.
- beddenlakens apart bij te betalen terwijl je al ZOVEEL betaalt. Ze komen trouwens telkens los als je een beetje een onrustige slaper bent.
- Als je beddenlakens bijbetaalt en je slaapt in een 2-persoonsbed als single, dan moet je 2x lakens betalen want anders lig je op een vieze blauwe matras zonder beschermhoes...jakkes !
- We waren een knuffel vergeten en deze was zogezegd niet meer terug te vinden...ik heb er mijn twijfels bij (bij aankomst lagen er ook nog spullen van anderen zoals een bak bier dewelke ook niet opgekuist was en we een hele week op hebben moeten kijken)

Score voor Roompot Parcs - Belgisch: 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja