We waren heel blij met ons huisje (nr.22). Huiselijke sfeer. Ruim genoeg voor ons 3. Mooie ligging, leuk terras, alles nieuw. Mooi aangelegde wandelpaden, zand, beplanting,.. Leuke locatie om op verkenning te gaan. Bedden nog ietwat hard om te slapen. Wifi signaal viel dagelijks weg. Weinig te beleven op de camping. Ik houd van rustig maar qua beleving voor kinderen was er toch te weinig aanwezig. Ook zou het leuk zijn mochten er faciliteiten aanwezig zijn aan of rond het zwembad, bv een bar waar de mogelijkheid is tot aperitiefje of snackje. Zo kom je ook wat meer in contact met de andere vakantiegangers. Dit was heel beperkt en creëerde een eilandgevoel. Bbq was leuk, en gezellig om te doen op het terras, maar prijzig (€17,5) per dag. Dit hebben we dus beperkt tot 1x. Mocht het zo mooi onderhouden blijven en er iets meer te doen zijn, zouden we zeker terugkomen.