Als je aankomst vriendelijk en properheid op de 1ste plaats. Maar wij zijn er nu voor de 8ste naar toe geweest ( Kamperland chalet 2311) dat liet dit jaar te wensen ober.. in een klammige chalet een week overnachten waar dat de chauffage telkens naar 16° viel 3 keer door gegeven aan de receptie weer waar die mensen heel vriendelijk na 10 minuten kwam er al meteen iemand kijken die IS ZELFS NIET BINNEN GEKOMEN en die zei ja das voor de poetshulp dat was er te veel aan. Als wij naar huis zijn gegaan heb Ik fotos getrokken ons zakken waren gewoon nat en de kamer was helemaal beschimmeld we hebben zelf nog gekuist want we waren beschaamd om het zo achter te laten maar se hebben het door gegeven aan de receptie. PS/ en de dampkap lag het VET er heel dik op hebben we ook zelf eerst gekuist. Kort gezegd vriendelijkheid &park & zwemparadijs en de rust niets op te zeggen maar van kuispersoneel laar re wensen over. Kleinzoon is 8 jaar en wij komen zeker terug maar nooit meer in de winter wij zijn altijd in April en oktober geweest maar de winter periode doen we nooit meer . Groeten van Verbaenen Albertina geweest van 27-12-2019 tot 3-1-2020 chalet 2311.