Tevredenheidsonderzoek voor de patienten
Diepgaande kennis, betere zorg.
Patienten helpen de zorg verbeteren
Welke ervaringen hebben patienten?
Bij Feedback Company richten we ons op het verzamelen en analyseren van waardevolle gegevens van patiënten om de gezondheidszorg te verbeteren. Onze doelgroep bestaat uit patiënten die hun ervaringen en uitkomsten van behandelingen willen delen. Het meten van deze ervaringen en uitkomsten gebeurt aan de hand van PREM (Patient Reported Experience Measure) en PROM (Patient Reported Outcome Measure) vragenlijsten.
Kant-en-klare vragenlijsten
Inzicht per vestiging of management
Ondersteuning van ervaren researchers
Real-time online dashboard
Official Google Review Partner
PREM vragenlijsten bij Feedback Company
PREM vragenlijsten en zorg kwaliteit
Voorbeelden PREM’s
Huisartsenzorg
Medische specialistische zorg
Wijkverpleging
KTO & MTO in de zorg
Waarom KTO en MTO in de zorg?
Klanttevredenheidsonderzoeken (KTO) en Medewerkertevredenheidsonderzoeken (MTO) zijn cruciaal voor de gezondheidszorg, omdat ze helpen de kwaliteit van de zorg te verbeteren voor zowel patiënten als zorgverleners.
KTO biedt inzicht in patiëntervaringen, zoals wachttijden en communicatie, waardoor zorginstellingen gerichte verbeteringen kunnen doorvoeren en de zorg beter kunnen afstemmen op de behoeften van patiënten.
MTO meet de tevredenheid en het welzijn van zorgverleners, wat leidt tot een meer gemotiveerd en betrokken team, minder stress en burn-out, en uiteindelijk betere zorgverlening. Door zowel patiënt- als medewerkerstevredenheid te monitoren, dragen deze onderzoeken bij aan hogere kwaliteit van zorg, betere gezondheidsuitkomsten en verhoogde tevredenheid bij alle betrokkenen.