Meer verkopen met reviews.
Wij laten je zien hoe.
90 procent van jouw klanten leest reviews vóór ze overgaan tot aankoop. Dus als jouw reviews niet op strategische plekken staan, laat je verkoopkansen liggen.
- Bij ons krijg je:
Vaste lage prijs per maand - ✓
Service op maat - ✓
Reviews die converteren (op de plekken waar mensen beslissen)
Boek een demo
Duizenden bedrijven gingen je voor
Van kleine ondernemers tot grote organisaties
2000+
Actieve klanten
9 mln+
Reviews verzameld
8.2
Gem. beoordeling
49 mln+
Uitnodigingen verstuurd
Waarom kiezen voor Feedback Company?
Alles wat je nodig hebt voor vertrouwen en zekerheid
Optimaal gemak
Intuïtieve interface en naadloze gebruikerservaring voor zowel jou als je klanten.
Keuzehulp
Uitgebreide keuzehulp om consumenten te begeleiden naar de juiste beslissing.
Snel starten
Binnen 24 uur live met je keurmerk en review-systeem. Geen lange implementatietijd.
Vaste lage prijs
Transparante prijsstelling zonder verrassingen. €32,50 per maand, dat is het.
Meer zekerheid, meer verkoop
Zie hoe andere bedrijven succesvol zijn met ons platform
Wendela Melenhorst
Ontslagjuristen Nederland
“Klantervaringen betekenen veel voor ons. We gaan hier actief mee aan de slag om onze dienstverlening steeds beter te maken. Dankzij Feedback Company is het proces nu makkelijker ingericht met automatische uitnodigingen voor reviews. Zo kan iedereen zijn ervaring delen, en hebben wij minder werk aan de afhandeling.”
17x
99%
9.5
2500+
Zo simpel werkt het
In 3 stappen naar meer vertrouwen en betere resultaten
Implementeren
Voeg ons keurmerk en review-widget toe aan je website. Binnen 1 dag operationeel.
Reviews verzamelen
Automatisch review-uitnodigingen naar klanten. Positieve reviews worden direct zichtbaar.
Meer verkopen
Zie je conversies stijgen door het vertrouwen dat keurmerk en reviews geven aan klanten.
Alles voor één lage prijs
Geen verborgen kosten, geen dure setup. Gewoon alles wat je nodig hebt voor €32,50 per maand.
€ 32,50
per maand
Gecertificeerd keurmerk - ✓
Review-widgets - ✓
Maandelijks opzegbaar
Nederlandse support - ✓
Automatisch uitnodigen - ✓
Betere resulaten in Google
Klaar om meer vertrouwen op te bouwen?
Vraag vandaag nog meer informatie aan en ontdek hoe Feedback Company jouw conversies kan verhogen met keurmerk en reviews.
We nemen binnen één werkdag contact met je op om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken.
Vraag checklist aan
Wij helpen je graag met onze Ultimate Review Tool document om meer informatie te krijgen over het proces en de mogelijkheden van reviews verzamelen.