Logo Feedback Company

Feedback Company Keurmerk

Bouw direct vertrouwen met het Feedback Company Keurmerk

Bezoekers willen zekerheid voordat ze klant worden. Met het Feedback Company Keurmerk én echte, onafhankelijke reviews laat je zien dat je betrouwbaar bent. Dat vergroot het vertrouwen en zorgt dat meer bezoekers klant worden.

Meld me aan

• Dit veld is verborgen bij het bekijken van het formulier
    timestamp

Ja! Ik wil TrustNet:

Keurmerk TrustNet

Altijd gratis doorplaatsen naar Google

Automatisch reviews verzamelen

Waarom het TrustNet Keurmerk werkt

Klanten kiezen sneller voor bedrijven die transparant, onafhankelijk en betrouwbaar zijn. Met het Feedback Company Keurmerk laat je dat direct zien, zonder gedoe en volledig geverifieerd.

Officieel & Onafhankelijk: direct vertrouwen

Meer conversie: bezoekers worden sneller klant

Echte reviews: authentieke feedback, geen marketingpraat

Automatisch verzamelen: reviews verschijnen vanzelf

Kwaliteits- & juridische check: voldoet aan alle normen

Start vandaag

Reviews & keurmerk voor een voordelige prijs

150 review uitnodigingen + officieel keurmerk
Voor slechts €32,50 per maand
(dat is nog geen €0,25 per uitnodiging!)

Toetsing en doorlopende controle

Jouw website wordt steekproefsgewijs gecontroleerd op de belangrijkste toetsingskaders. Bij niet-naleving behoudt Feedback Company het recht om het keurmerk in te trekken, zodat het vertrouwen in TrustNet gegarandeerd blijft.

70+ bedrijven

gingen je al voor in de eerste drie maanden

Maak gebruik van het keurmerk vanaf 2,50 p/m.

Met het Feedback Company keurmerk, TrustNet, toon je eenvoudig de betrouwbaarheid van je organisatie aan. Na het aanmelden en het akkoord gaan met de eisen van het keurmerk, verschijnt het als schildje op jouw reviewpagina.

Versterk direct het vertrouwen van je klanten!

$

Ja! Ik wil TrustNet:

• Dit veld is verborgen bij het bekijken van het formulier
    timestamp

Meld je website vandaag nog aan voor ons keurmerk en laat zien dat jij staat voor kwaliteit en veiligheid. Door te voldoen aan ons strenge toetsingskader en deel te nemen aan regelmatige controles, bied je jouw klanten een betrouwbare en zorgeloze online winkelervaring.

Sluit je aan bij de groeiende groep webshops die zich onderscheiden met ons keurmerk en versterk daarmee het vertrouwen van je klanten. Mocht je onverhoopt een vraag hebben over een aangesloten webshop of een geschil willen melden, dan kun je daarvoor terecht bij onze geschillencommissie.

Let op: Het Europese ODR-platform voor online geschillenbeslechting stopt per 20 juli 2025 en is sinds 20 maart 2025 niet meer beschikbaar voor nieuwe klachten.

Bij geschillen verwijzen wij consumenten naar het Europese consumentenportaal Your Europe voor informatie over alternatieve geschiloplossing.

Heeft u een grensoverschrijdend geschil binnen de EU? Dan kunt u ook terecht bij het Europees Consumenten Centrum (ECC) Nederland voor gratis en onafhankelijke hulp bij bemiddeling.