Omdömen

21RUN

7.3 / 10
170 omdömen
Skriv ett omdöme

76% av kunderna rekommenderar detta företag.

Information på hemsidan
7.8/10
Beställ bekvämlighet
8/10
Efter försäljning
7/10
Kundservice
7.2/10
Hastighet leverans
6.8/10

170 Omdömen

Therese

9/10

Utan problem

Styrkor

-

Förbättring av tips

-


Susanne Pettersson

10/10

Smidigt

Styrkor

Snabbt

Förbättring av tips

Rabatt saknas


Nicklas Eriksson

10/10

Bra pris, skickade fort, kom hem fort

Styrkor

.

Förbättring av tips

.


OL

9/10

Surprisingly great

Styrkor

Quick shipping, great customer service, great product.

Förbättring av tips

Ingen


Herr. Per Mårtensson

7/10

Positiv

Styrkor

Bra priser och snabba leveranser.

Förbättring av tips

Om inte skorna hade passat fanns ingen fraktsedel att returnera paketet.
Skickas i returdraktsedel med, eller instruktioner med adresser etc.


Fikret Cuni Zuzic

2/10

En noll

Styrkor

0

Förbättring av tips

0


Herr. Oskar

5/10

Ok

Styrkor

Bra pris

Förbättring av tips

Levererade långsammare än utlovat. Väldigt dyrt om man vill göra retur.


Marie Brunstam

6/10

Nja....?

Styrkor

Dåligt med kostnad för retur

Förbättring av tips

Om ni hade haft kostnadsfri retur hade jag handlat igen men nu köpet jag från annat företag

Svar 21RUN:

Dear Marie,
We are sorry to hear you are not satisfied with our terms and conditions for returning.
We can imagine you are disappointed when you have to pay for returning your order, that's...
Dear Marie,
We are sorry to hear you are not satisfied with our terms and conditions for returning.
We can imagine you are disappointed when you have to pay for returning your order, that's why we clearly explain these terms and conditions at our website, which you can see before purchasing.
Kind regards,
Running.shop


Maria Mathioudaki

2/10

Bra kundservice men krångliga returprocesser .

Styrkor

Snabb kundservice

Förbättring av tips

Fri retur. Alldeles för komplicerad process med retur i förhållande till hur smidigt det är att beställa och returnera i andra företag

Svar 21RUN:

Dear Maria,
We are sorry to hear you are not satisfied with our terms and conditions for returning.
We can imagine you are disappointed when you have to pay for returning your order,...
Dear Maria,
We are sorry to hear you are not satisfied with our terms and conditions for returning.
We can imagine you are disappointed when you have to pay for returning your order, that's why we clearly explain these terms and conditions at our website, which you can see before purchasing.
Kind regards,
Running.shop


Katarina Marie Hansson

7/10

Bara positivt att säga, smidig & snabb leverans.

Styrkor

-

Förbättring av tips

-