Research ondersteuner
Kom bij ons werken als research ondersteuner
Word jij enthousiast van het ondersteunen van collega’s? Voel jij je commercieel gedreven en heb je affiniteit met onderzoek? Vind je het leuk om zaken te regelen en krijg je regelmatig feedback dat je nauwkeurig bent? En lijkt het je een uitdaging om mee te bouwen aan ons team? Dan is deze functie wellicht iets voor jou.
Het researchteam ondersteunt op dagelijkse basis allerlei soorten organisaties bij verschillende onderzoeksuitdagingen. Als research ondersteuner ondersteun je de onderzoekers bij de verschillende facetten van het onderzoeksproces. Ook ondersteun je bij de verschillende interne en extern lopende projecten en bereid je rapporten, presentaties en workshops voor. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor de belwerkzaamheden voor onze klanten.
Wat verwachten wij van jou?
Een nieuwsgierig aagje die graag zelf nadenkt en snel verbanden ziet. Je werkt en denkt op HBO niveau en je wordt enthousiast van het werken met cijfers en klanten. Met een open en leergierige houding krijg je snel door hoe we onze feedback effectief en efficiënt delen met onze klanten. Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar, het exacte aantal uren is bespreekbaar.

Wat kun je van Feedback Company verwachten?
Voel jij je goed thuis in een ambitieuze, internationale organisatie dat geen uitdaging uit de weg gaat, en graag nog een stapje extra zet voor onze klanten? Bij Feedback Company krijg je alle ruimte voor eigen inbreng, ideeën en vooral initiatief, én meer:
- een dynamische en innoverende IT-gedreven werkomgeving;
- een hecht team (30 fte) waar samenwerken en persoonlijke ontwikkeling centraal staan;
- een dienstverband met een marktconform salaris;
- mogelijkheid om regelmatig thuis te werken (ook post COVID-19).
Waar wacht je op, klim op die toetsen en join the FC-club!
Mail je vraag of motivatie met CV naar Debbie via debbie@feedbackcompany.com
Over Feedback Company
Feedback Company speelt als betrouwbare feedbackspecialist al jaren een belangrijke rol tussen ondernemers en consumenten. Feedback Company weet welke vragen gesteld moeten worden, welke inzichten nodig zijn en welke technologische oplossingen daarom vragen. Daarnaast is reputatiebouwer Feedback Company een officiële Google-reviewpartner en heeft de onderneming een strikte focus op verificatie van feedback om zo de betrouwbaarheid te waarborgen.