Reviews

8.2 / 10
649 beoordelingen
Schrijf beoordeling

87% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Klantvriendelijkheid
8.4/10
De kwaliteit van onze comfortdouche
8.4/10
Het gemak van onze comfortdouche
8.6/10
Informatie op onze website
8.2/10
Adviesgesprek met onze sanitairspecialist
8.4/10

649 Reviews

van Rosmalen

9/10

Wij zijn super blij met de nieuwe badkamer. Alles is keurig afwerkt en er zijn hele mooie producten gebruitk. de medewerkers hebben alles keurig en schoon achtergelaten.
Mijn complimenten voor...
Wij zijn super blij met de nieuwe badkamer. Alles is keurig afwerkt en er zijn hele mooie producten gebruitk. de medewerkers hebben alles keurig en schoon achtergelaten.
Mijn complimenten voor het geleverde vakwerk.


Fam Jager.

9/10

Zeer tevreden met mijn nieuwe douche


van Rosmalen

10/10

Fijn bedrijf om mee te werken!


van Rosmalen

9/10

Alles geleverd zoals vooraf afgesproken. Geplaatst door twee ervaren moneteurs in een dag. Uiterst tevreden.


Bas

1/10

Wat een vreselijk slecht bedrijf ben je als zelfs de service monteur zegt dat zwaluw comfortsanitair een oplichter is???
Wat een prutsers zelfs de muurbeugels breken af kit naden laten los. Wat een vreselijk slecht bedrijf ben je als zelfs de service monteur zegt dat zwaluw comfortsanitair een oplichter is???
Wat een prutsers zelfs de muurbeugels breken af kit naden laten los.

Maar ik ben er van overtuigd dat ze de helft van de 16000,- terug betalen na mijn bezoekje ?


Dietrich

2/10

Hieronder een opsomming van afspraken of handelingen. Het waren er meer maar
nog niet alle kon ik achterhalen:
2016 11 16 Douche wordt geplaatst. Ik heb na het plaatsen van douche al laten...
Hieronder een opsomming van afspraken of handelingen. Het waren er meer maar
nog niet alle kon ik achterhalen:
2016 11 16 Douche wordt geplaatst. Ik heb na het plaatsen van douche al laten weten
dat de glazen zijwand minimaal 2 cm korter is dan de deur. Aan mij wordt verteld dat
dit so hoort. Ga er niet mee akkoord.
Zijn er zelf in de Dronten in de showruimte geweest. Het klopt definitief dat bij ons de
verkeerde glazen zijwand geplaatst is.
2016 12 09 Email van Zwalue. Uiteindelijk een afspraak kunnen maken, monteur
komt op 12.12.2016. Uiteindelijk is de glazen zijkant tegen de juiste vervangen.
Ook hier had ik al aangeven dat met de deur iets niet klopte.
2016 12 12 Monteur was er. Kon verder niets uitrichten. Probleem zou met het bureau
besproken worden.
2016 12 21 Via email foto ?s verzonden.

2016 12 21 Op 21 november 2016 om 11:45 schreef Planning Veiligdouchen
:
Geachte heer Schroeter,
Wij hebben uw foto's in goede orde ontvangen.
2016 12 23 Afspraak voor de 27.12.2016 gekregen. Monteur was er. Weet niet wat hij
deed. Voor het moeilijke werken van de deur kreeg ik het advies om het met azijn
water kalkvrij te maken.
In de loop van 2017 was met behulp van azijn water het probleem wel tijdelijk te
verhelpen. Maar na een periode van niet gebruik (ivm vakantie) zat de deur weer
vast.
2017 12 01 Email van Zwalue, kunnen afspraak niet nakomen:
Van: Planning Veiligdouchen [mailto:planning@veiligdouchen.nl]
Verzonden: vrijdag 1 december 2017 16:43
Aan: Dietrich G. Schroeter
Onderwerp: bezoek monteur
Geachte heer Schroeter,
Omdat gisteren niet doorging zijn wij opnieuw bezig deze route opnieuw in te
plannen.
Wij zijn aanstaande maandagmiddag wederom in de gelegenheid.
Graag vernemen wij van u per email of dit mogelijk is.
In afwachting verblijf ik.
Met vriendelijke groet,
Maarten
2017 12 04 Monteur is geweest. Deur deed het nu wel met haperingen. Maar volgens
hem is dat alleen tijdelijk ivm kalk.
In de periode april 2017 en einde 2019 was er ook nog telefonisch contact over de
deur.
2020 01 02 11:02 Zwalue gebeld, deur werkt wederom niet. Hij laat weten dat er
contact met mij opgenomen zou worden om een monteur te laten komen.
2020 01 22 08:00 t/m 11:00 Afspraak voor de monteur. Monteur is geweest. Volgens
hem ontbreekt er aan de onderkant van de deur een onderdeel. Hij had voor mij via
een kleine tekening laten zien wat het probleem was. Hij zou het in het bureau
doorgeven. Op mijn telefonische navraag kreeg ik van Dhr. Richard te horen dat men
met het onderdeel bezig was.
2020 04 06 Afspraak voor 7 april kon niet doorgaan.
2020 04 28 Afspraak. Was er. Volgens de monteur is de deur verkeerd opgehangen.
Hij was rond 30 minuten met onderzoek en meten bezig. Heeft verschillende foto ?s
genomen. Er moet een nieuw afspraak komen.

2020 06 10 09:30 t/m 12:00 Afspraak voor een monteur. Monteur is geweest, volgens
hem is hij degene met de nodige kennis. Zijn oordeel: er moet een nieuwe deur
komen.
2020 06 18 10:17 Wordt door Richard gebeld. Probleem is door de monteur bekend
gesteld. Er moet een nieuwe deur komen. Maandag 22 juni 2020 maakt hij de
planning voor de monteur.
2020 07 01 10:35 Zwalue comfort gebeld. Geen gehoor.
2020 07 01 10:40 Richard beld. Volgens hem moet er een nieuwe deur komen. Maar
de bestelling lijkt niet doorgezet te zijn. Ik wordt binnen 30 minuten teruggebeld.
Ik wordt teruggebeld met de mededeling dat ik voor de kosten van een nieuwe deur
moet opkomen. Ook wordt aan mij verteld dat op het glaswerk alleen een 1/2 jaar
garantie zit.
Met het glas is niets mis. Het probleem zit in de ophanging van de deur.
In de garantiebepalingen wordt over een garantie van 5 jaren gesproken. Waarom ik
na 3 jaren geen aanspraak op de garantie mag maken is mij niet duidelijk.


x

1/10

Zeer onfatsoenlijk personeel. Ik reed op de snelweg met een nette snelheid een vrachtwagen inhalen toen er een busje van veiligdouchen.nl achter mij naderde. Zeer extreem bumperkleven en knipperen... Zeer onfatsoenlijk personeel. Ik reed op de snelweg met een nette snelheid een vrachtwagen inhalen toen er een busje van veiligdouchen.nl achter mij naderde. Zeer extreem bumperkleven en knipperen met de lichten. Erg intimiderend en bedreigend. Dit soort mensen zou ik echt nooit in mijn huis aan het werk willen hebben. Vreselijke asociale lui.


N. Stokkink

10/10

Helemaal tevreden over onze geplaatste douche


Fam Hesselink

9/10

Hele fijne monteurs, goed in de omgang en bereidt om een stapje extra te doen. Onze douche is netjes in 1 dag geplaatst en alles keurig afgewerkt


K.J.M. Brouwer

10/10

Echt een aanrader! Binnen een dag mijn douche geplaatst en ik kan weer heerlijk douchen.