Reviews

8.8 / 10
952 beoordelingen
Schrijf beoordeling

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Tevredenheid over informatie verstrekking op basis waarvan de financiële afspraken zijn gemaakt
8.6/10
Tevredenheid over informatie verstrekking op basis waarvan de afspraken in het ouderschapsplan zijn gemaakt
8.8/10
Objectiviteit van de bemiddelaar
9/10
Oplossingsgerichtheid
8.8/10
Verstand van zaken
9/10
Voortgang scheidingsproces
8.6/10
Tevredenheid over informatie verstrekking op basis waarvan de afspraken met betrekking tot de nieuwe woonsituatie zijn gemaakt
8.6/10
Kwaliteit van de gesprekken
8.8/10
Verslaglegging
8.8/10
Omgaan met emoties
8.8/10
Afspraken nakomen
9/10
Snelheid van opvolging na het verzoek tot contact
9/10
Inschakelen externe expertise
8.6/10
Communicatie
8.8/10
Persoonlijk betrokken
8.8/10

952 Reviews

Rajesh Tamang

9/10

Rianne van Bergen , is ons bemiddelaar ze is de best ????

Beschrijf uw ervaring in een regel

ze geeft ons goede uitleg en goed advies, gemakkelijk om de moeilijke wetten en orde te begrijpen, we zijn zeer tevreden!


Michael

10/10

Via de Rabobank doorverwezen naar Zorgeloosch en in contact gekomen met Vincent. We hadden het niet beter kunnen treffen. Scheiden is natuurlijk niet leuk, maar Vincent helpt je stap voor stap door... Via de Rabobank doorverwezen naar Zorgeloosch en in contact gekomen met Vincent. We hadden het niet beter kunnen treffen. Scheiden is natuurlijk niet leuk, maar Vincent helpt je stap voor stap door alles heen. Hij doet dat prettig en heel kundig.

Beschrijf uw ervaring in een regel

Professioneel, kundig en warm


Helmi van Nuil

10/10

Ze liet meteen weten dat er geen vaste afspraken zijn ten aanzien van het aantal gesprekken. Wat nodig is, is nodig.

Beschrijf uw ervaring in een regel

Prettig in de omgang, duidelijk en empatisch


Lydwien Rosenboom

9/10

Rustige en vriendelijke/ begripvolle omgang

Beschrijf uw ervaring in een regel

Een prettige samenwerking.


PICNIC

10/10

Spontaan, duidelijke uitleg. Ons op de juiste manier begeleiden.

Beschrijf uw ervaring in een regel

Alles was positief verlopen


Vanessa Neiteler

9/10

Open, toegankelijk en kon op een warme manier het zakelijke proces bewaken.

Beschrijf uw ervaring in een regel

De scheiding verliep vlot en er was tijd en ruimte voor een goed gesprek.


janice verkuijl

8/10

Traject verliep vlot, omdat er wat haast bij zat probeerde rianne mee te denken naar een snelle manier maar wel zonder belangrijke beslissingen voorbij te laten gaan.

Beschrijf uw ervaring in een regel

vriendelijk, toegankelijk, onafhankelijk


Paula van Maanen

8/10

Mijn ervaring met deze bemiddelaar is goed, we hadden snel een kennismaking en daarna direct een aantal sessies ingepland. Toen het richting afronding van het traject kwam en er nog wat... Mijn ervaring met deze bemiddelaar is goed, we hadden snel een kennismaking en daarna direct een aantal sessies ingepland. Toen het richting afronding van het traject kwam en er nog wat onduidelijkheden in de documenten zaten die opgehelderd moesten worden duurde het naar mijn idee langer voordat een reactie kwam maar afronding naar tevredenheid.

Beschrijf uw ervaring in een regel

Vriendelijk


Michiel Visser

10/10

Marc legt alles goed uit. Het loopt gesmeerd.

Beschrijf uw ervaring in een regel

deskundig. het loopt vloeiend.


Lucien Oome

10/10

Vakkundig,goed

Beschrijf uw ervaring in een regel

Goed