Reviews

8.8 / 10
952 beoordelingen
Schrijf beoordeling

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Tevredenheid over informatie verstrekking op basis waarvan de financiële afspraken zijn gemaakt
8.6/10
Tevredenheid over informatie verstrekking op basis waarvan de afspraken in het ouderschapsplan zijn gemaakt
8.8/10
Objectiviteit van de bemiddelaar
9/10
Oplossingsgerichtheid
8.8/10
Verstand van zaken
9/10
Voortgang scheidingsproces
8.6/10
Tevredenheid over informatie verstrekking op basis waarvan de afspraken met betrekking tot de nieuwe woonsituatie zijn gemaakt
8.6/10
Kwaliteit van de gesprekken
8.8/10
Verslaglegging
8.8/10
Omgaan met emoties
8.8/10
Afspraken nakomen
9/10
Snelheid van opvolging na het verzoek tot contact
9/10
Inschakelen externe expertise
8.6/10
Communicatie
8.8/10
Persoonlijk betrokken
8.8/10

952 Reviews

Harm Nagels

8/10

Vriendelijk, oplossingsgericht

Beschrijf uw ervaring in een regel

prima afgewerkt


Erik van der Kaden

7/10

Amber was heel empathisch en objectief. Fijne bemiddeling gehad!

Beschrijf uw ervaring in een regel

Prettig, duidelijk, onpartijdig en concreet.


Patty

8/10

Meedenkend en oplossengericht.

Beschrijf uw ervaring in een regel

Compleet pakket, waardoor er snel geschakeld kan worden.

Reactie Zorgeloosch Scheiden:

Beste Patty,

Bedankt voor je fijne review, dat waarderen we zeer! We zullen het compliment doorgeven aan de betreffende collega.

Hartelijke groet,
Zorgeloosch


Sandra de Raaff

8/10

Hel rustig. Legt goed uit en neemt de tijd

Beschrijf uw ervaring in een regel

Prima gestructureerde aanpak, zodat alles gefaseerd wordt besproken.

Reactie Zorgeloosch Scheiden:

Beste Sandra,

Bedankt voor je fijne review, dat waarderen we zeer! We zullen het compliment doorgeven aan de betreffende collega.

Hartelijke groet,
Zorgeloosch


Ada van Staden

9/10

Ze regelt de zaken goed en is altijd bereid als ik het niet begrijp het nogmaals uit te leggen

Beschrijf uw ervaring in een regel

Snelle reactie op onze vragen


Onno van Staden

9/10

Rianne en Karin, maar ook de binnendienst hebben ons goed geholpen door het proces heen. We kregen altijd snel een reactie met feedback.

Beschrijf uw ervaring in een regel

Advies om Zorgeloosch te kiezen kwam vanuit ING nadat wij hen een hypotheek vraag stelden. Na ons contact met Zorgeloosch werd snel een afsprask ter kennismaking gemaakt


R Kemps

9/10

Legt goed uit wat er precies gaat gebeuren en wat het voor beiden partijen betekent. Luistert goed en is begripvol.

Beschrijf uw ervaring in een regel

Luistert goed, maar geeft ook aan wat de opties zijn.


P en J

7/10

Goed

Beschrijf uw ervaring in een regel

Een goed luisterend oor ,naar onze wensen.


Wendy

9/10

De bemiddelaar is zeer duidelijk, houdt overzicht in de gesprekken.

Beschrijf uw ervaring in een regel

Professionele service


Johan Gijsbers

10/10

Hele fijne en warme gesprekspartner met een enorme bult ervaring. Doorzag ons beiden en onze dynamiek. Heel goed. Ze heeft haar hart op de juiste plaats.

Beschrijf uw ervaring in een regel

Doorzienend warm men's met hart op de juiste plaats.