Reviews

8.8 / 10
951 beoordelingen
Schrijf beoordeling

97% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Tevredenheid over informatie verstrekking op basis waarvan de financiële afspraken zijn gemaakt
8.6/10
Tevredenheid over informatie verstrekking op basis waarvan de afspraken in het ouderschapsplan zijn gemaakt
8.8/10
Objectiviteit van de bemiddelaar
9/10
Oplossingsgerichtheid
8.8/10
Verstand van zaken
9/10
Voortgang scheidingsproces
8.6/10
Tevredenheid over informatie verstrekking op basis waarvan de afspraken met betrekking tot de nieuwe woonsituatie zijn gemaakt
8.6/10
Kwaliteit van de gesprekken
8.8/10
Verslaglegging
8.8/10
Omgaan met emoties
8.8/10
Afspraken nakomen
9/10
Snelheid van opvolging na het verzoek tot contact
9/10
Inschakelen externe expertise
8.6/10
Communicatie
8.8/10
Persoonlijk betrokken
8.8/10

951 Reviews

Laura Duisdeiker

8/10

Legt alles prima uit! Beantwoord al je vragen. Kijkt en denkt mee. Erg prettig

Beschrijf uw ervaring in een regel

Compleet verzorgd, en goed begeleide organisatie

Reactie Zorgeloosch Scheiden:

Beste Laura,

Bedankt voor je fijne review, dat waarderen we zeer! We zullen het compliment doorgeven aan de betreffende collega.

Hartelijke groet,
Zorgeloosch


Kelly van Woudenberg

10/10

Ondanks de verdrietige situatie hebben wij Vincent als fijn ervaren. Het is rustige man. Hij voelt ook goed aan wanneer er een grapje gemaakt kan worden, of wanneer er juist even behoefte is aan de... Ondanks de verdrietige situatie hebben wij Vincent als fijn ervaren. Het is rustige man. Hij voelt ook goed aan wanneer er een grapje gemaakt kan worden, of wanneer er juist even behoefte is aan de vraag; wat gaat er nu door je heen of hoe voel jij je hierbij. Vincent heeft nooit een oordeel gehad, is altijd heel neutraal gebleven, en heeft ons alles op onze eigen tempo laten doen.

Beschrijf uw ervaring in een regel

Rustige neutrale man zonder oordeel.

Reactie Zorgeloosch Scheiden:

Beste Kelly,
Bedankt voor je fijne review, dat waarderen we zeer! We zullen het compliment doorgeven aan onze collega.
Hartelijke groet,
Zorgeloosch


Michael van Hofwegen

10/10

Vincent is een hele fijne en rustige man, waar alle ruimte is voor eventuele emoties en hij kiest geen partij.

Beschrijf uw ervaring in een regel

zeer prettig ervaren met Vincent

Reactie Zorgeloosch Scheiden:

Beste Michael,
Bedankt voor je fijne review, dat waarderen we zeer! We zullen het compliment doorgeven aan onze collega's.
Hartelijke groet,
Zorgeloosch


Anita

2/10

Ik had gevoel dat ik van 2 man ging scheiden,alleen maar tegenwerking en geen medewerking

Beschrijf uw ervaring in een regel

Zeer negatieve gevoel aan over gehouden

Reactie Zorgeloosch Scheiden:

Beste Anita,
Bedankt voor jouw feedback.
Vervelend dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening. Dat vinden we erg jammer. We hebben jouw feedback intern doorgegeven.
Eén van...
Beste Anita,
Bedankt voor jouw feedback.
Vervelend dat je niet tevreden bent over onze dienstverlening. Dat vinden we erg jammer. We hebben jouw feedback intern doorgegeven.
Eén van onze collega’s zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om te zoeken naar een oplossing. Mocht je binnen 14 dagen niks van ons horen laat dit dan a.u.b. weten via ons mailadres klanten@zorgeloosch.nl of telefonisch via 088 1661 553.
Hartelijke groet,
Zorgeloosch


Esther den Oudsten

10/10

Fijne, kundige en empathische vrouw

Beschrijf uw ervaring in een regel

Letterlijk ontzorgen op een empathische manier

Reactie Zorgeloosch Scheiden:

Beste Esther,
Bedankt voor je fijne review, dat waarderen we zeer! We zullen het compliment doorgeven aan onze collega's.
Hartelijke groet,
Zorgeloosch


Natasja Langenberg

7/10

Ik vond het fijn dat er duidelijkheid was van wat kan wel en wat kan niet. Dat dit verteld werd. Voor beide kanten

Beschrijf uw ervaring in een regel

Vriendelijk, openheid, mee denkend en ook eerlijk

Reactie Zorgeloosch Scheiden:

Beste Natasja,
Bedankt voor je fijne review, dat waarderen we zeer! We zullen het compliment doorgeven aan onze collega's.
Hartelijke groet,
Zorgeloosch


R Kemps

10/10

Goed, gemoedelijk en rustig gesprek voerend.

Beschrijf uw ervaring in een regel

Begripvol, meedenken en luisterend oor. Fijn om mee in gesprek te gaan.

Reactie Zorgeloosch Scheiden:

Beste R. Kemps,
Bedankt voor je fijne review, dat waarderen we zeer! We zullen het compliment doorgeven aan onze collega's.
Hartelijke groet,
Zorgeloosch


Debbie

10/10

Hele fijne gemoedelijke man, toegankelijk, onpartijdig.

Beschrijf uw ervaring in een regel

Zorgeloosche service!

Reactie Zorgeloosch Scheiden:

Beste Debbie,
Bedankt voor je fijne review, dat waarderen we zeer! We zullen het compliment doorgeven aan de betreffende collega.
Hartelijke groet,
Zorgeloosch


D vreven

8/10

Tevreden

Beschrijf uw ervaring in een regel

Tevreden

Reactie Zorgeloosch Scheiden:

Beste D. Vreven,

Bedankt voor je fijne review, dat waarderen we zeer! We zullen het compliment doorgeven aan de betreffende collega.

Hartelijke groet,
Zorgeloosch


Harm Nagels

8/10

Vriendelijk, oplossingsgericht

Beschrijf uw ervaring in een regel

prima afgewerkt