Reviews

9.1 / 10
757 beoordelingen
Schrijf beoordeling

95% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Hoe was de vakbekwaamheid van de installateurs?
9.3/10
Vond u dat er klantvriendelijk en duidelijk met u gecommuniceerd werd?
9.2/10
Vond u de offerte duidelijk en volledig?
9.1/10
Wat vindt u van de prijs / kwaliteitverhouding?
9.2/10
Wat vindt u van de nazorg die Zonneplan u biedt?
9.1/10
Heeft de Zonneplan-adviseur u van goed advies voorzien?
9.1/10
Hoe vindt u het eindresultaat van uw installatie?
9.2/10

757 Reviews

Anoniem

2/10

U mailt mij, vraagt mij email en telefoonnummer. Het enige dat ik wil is informatie waarbij U suggereert dat ik die via een code op Uw site kan terug vinden. Niets van dat al. Na invullen mag ik... U mailt mij, vraagt mij email en telefoonnummer. Het enige dat ik wil is informatie waarbij U suggereert dat ik die via een code op Uw site kan terug vinden. Niets van dat al. Na invullen mag ik wachten tot een adviseur mij belt. Dat wil ik helemaal niet. Ik wilde de kosten zien die U al lang heeft bepaald. Onacceptabele slecht!

Sterke punten

Geen

Verbeterpunten of tips

Ja de klant niet misleiden in reklame


Jeroen Quist

10/10

Top communcatie met Jesper tijdens de bestelling.
Daarna ook top geinstalleerd door 4 echt goeie gasten en alles in overleg geinstalleerd naar onze wensen.

Sterke punten

Goeie communicatie
Flexibel

Verbeterpunten of tips

Volgens mij niets😬


Kateman

10/10

Nadat zonneplan de panelen heeft geïnstalleerd heb ik bij een forse regenbui wat lekkage opgelopen. Er bleken na montage 3 kantpannen gebroken te zijn. Deze zijn na ze aangeschaft te hebben keurig... Nadat zonneplan de panelen heeft geïnstalleerd heb ik bij een forse regenbui wat lekkage opgelopen. Er bleken na montage 3 kantpannen gebroken te zijn. Deze zijn na ze aangeschaft te hebben keurig vervangen, hebben de panelen na dakreparatie afzonderlijk gedemonteerd en alles onder de panelen gecheckt op eventuele andere schaden, en weer gemonteerd. Echt een goede service geleverd van zonneplan en het installatie bedrijf.

Sterke punten

De nazorg is zeer goed geregeld bij zonneplan.


Anoniem

10/10
(Bewerkt)

Contact opgenomen met zonneplan voor een eventuele offerte, helaas zijn wij niet tot een overeenkomst gekomen. Wel prima contact gehad

Sterke punten

Na vraag voor persoonlijk contact werden we netjes opgebeld.


Nathalie

1/10

Komen afspraken NIET na en kunnen geen fouten toegeven en excuses aanbieden. Beloven de gemaakte schade op te lossen maar blijven uitstellen. Alle contact verliep snel en goed tótdat de zonnepanelen... Komen afspraken NIET na en kunnen geen fouten toegeven en excuses aanbieden. Beloven de gemaakte schade op te lossen maar blijven uitstellen. Alle contact verliep snel en goed tótdat de zonnepanelen geplaatst zijn. Toen begon de ellende. Zonneplan had Solar OK bv ingeschakeld om de zonnepanelen te plaatsen op 22 april 2019. Met 4 man (1 sprak Nederlands, de andere 3 Pools) waren ze druk bezig. 2 deden het binnenwerk en 2 het dakwerk. Alles leek prima te verlopen. Ze hadden de panelen schuin tegen de muur geplaatst aan de zijkant vd woning alvorens ze naar het dak te brengen om ze te monteren. De laatste paneel die geplaatst moest worden stond nog tegen de muur tot deze omviel of is laten vallen door een monteur en tegen onze bestelbus aanviel. In plaats van het netjes te melden en excuses aan te bieden gingen ze gewoon weg toen ze klaar waren met hun werk. Het leken zulke aardige mannen maar dit is niet netjes. Nog geen 2 minuten nadat ze weg waren zagen we ineens de duidelijke deuken en krassen op de zijkant van onze bestelbus. De breedte gemeten was het precies de breedte van een paneel. Meteen contact opgenomen met Arjen van Zonneplan, onze contactpersoon. Ook hij bood geen excuses aan het stuurde de klacht door naar Lisa van Zonneplan. Zij bood óók geen excuses aan en gaf aan dat we een schadeformulier konden invullen, per post naar haar toe konden sturen en nadat zij het dan ingevuld had zou ze het terugsturen zodat we het beide naar onze verzekeringen konden sturen. Meteen vulden wij een schadeformulier in en verstuurden het. Pas een week later reageerde ze dat ze het door zou sturen naar Solar OK en dat zij het dan in zouden vullen en terugsturen. Prima. Een week later nog niks mogen ontvangen dus Lisa weer gemaild. Even later belde Solar OK dat we het formulier begin van de volgende week konden verwachten. Óók geen excuses. 'Begin van de volgende week' was vorige week. Toen ik vorige week woensdag nog niets had ontvangen heb ik contact opgenomen, hij zei dat hij het de volgende dag zou versturen. De donderdag dus. Nu is het maandag en heb nóg niks ontvangen. Contact opgenomen maar ik krijg geen reactie meer. Slecht slecht slecht. Nóg een minpunt: bij het maken vd offerte zei Arjen dat 12 panelen niet mogelijk waren ivm een pijpje op het dak, dit is ook duidelijk te zien op de schets die ze in de offerte hebben geplaatst. Er pasten dus 'maar' 11 panelen op ons dak. Toen de panelen gemonteerd waren was echt overduidelijk ruimte voor een 12e want het pijpje zit een stuk verder naar rechts. Toen ik Arjen ernaar vroeg zei hij dat het niet kon ivm de schaduw. Wat een onzin, vooral niet toegeven. De aan de offerte toegevoegde schets hoe het zou worden laat duidelijk zien dat het niet zou passen.

Verbeterpunten of tips

Bied excuses aan en los fouten netjes op

Reactie Zonneplan.nl:

Hallo Nathalie, inmiddels hebben we met elkaar gesproken en onze excuses dat u dit zo ervaren heeft. Het ligt nu bij de verzekeraar en zodra er meer bekend is, hoor ik dat graag! Mocht ik in de... Hallo Nathalie, inmiddels hebben we met elkaar gesproken en onze excuses dat u dit zo ervaren heeft. Het ligt nu bij de verzekeraar en zodra er meer bekend is, hoor ik dat graag! Mocht ik in de tussentijd nog wat voor jullie kunnen betekenen dan ben ik te bereiken via 088 020 3011. ^Lisa van Zonneplan


Ria

10/10

De medewerkers van Zonneplan zijn deskundig, betrouwbaar en komen hun afspraken na.


J. Van Driel

1/10

Zeer slecht Zonneplan komt haar afspraken niet na en levertje panelen niet zoals gecontracteerd. Wel blijf ik post en mails krijgen om mij te feliciteren met geïnstalleerde panelen (!)

Sterke punten

Geen

Verbeterpunten of tips

Doen war je belooft volgens je site: “beloofd is beloofd. Zonneplan doet er alles aan om een passend product op uw dak te krijgen. We garanderen het”


Pascal

10/10

Eind vorig jaar via Zonneplan een offerte aangevraagd omdat de informatie wat ze bieden eerlijk leek en totaal niet schreeuwend overkwam met allemaal loze kreten. Adviseur Thijs heeft het allemaal... Eind vorig jaar via Zonneplan een offerte aangevraagd omdat de informatie wat ze bieden eerlijk leek en totaal niet schreeuwend overkwam met allemaal loze kreten. Adviseur Thijs heeft het allemaal doorgenomen en een realistisch beeld geschetst van de mogelijkheden. Na lang wikken en wegen besloten om de offerte te accepteren. Alhoewel het papierwerk voor de subsidie via de Provincie Limburg een paar maanden heeft geduurd (en in mijn ogen best anders geregeld had kunnen worden) hebben de medewerkers van Zonneplan geen enkel moment een haastige of geïrriteerde indruk gemaakt en steeds interesse getoond hoe ver het stond. Toen eindelijk alles geregeld was was ik klaar voor de installatie. Ik kreeg te horen dat het door drukte ongeveer 6 weken zou duren. Nee hoor, installatiebedrijf belde en ze konden al na 3 weken komen. De dag zelf alles volgens afspraak geïnstalleerd en duidelijke uitleg gegeven. De elektricien heeft zeer goed meegedacht over de plaatsing van de omvormer. Doordat ik een ouder huis hebt was het geen goed idee om vanaf het dak door de zolder naar beneden te boren. Uiteindelijk de omvormer via een fraaie oplossing via de buitenmuur naar de gang geplaatst waar alles is aangesloten en zeer netjes is weggewerkt. En vanaf nu elke dag kijken hoeveel het oplevert, je krijgt namelijk een link waarmee je de opbrengst real time kunt volgen.

Sterke punten

Zeer sterke communicatie tijdens het hele proces. Je wordt van alles op de hoogte gehouden. Geen termen als "Gratis zonnepanelen" etc. maar een realistische schets van de kosten en opbrengsten. Netjes verzorgd en top samenwerking met de installateurs. Geen moment zorgen of ergernissen gehad.

Verbeterpunten of tips

Dit heeft niet echt met Zonneplan zelf te maken maar de communicatie met de Provincie Limburg voor de subsidie aanvraag is nogal stug en kort door de bocht. Het zou in de toekomst fijn zijn als wellicht alle stappen direct via Zonneplan konden gaan.


Henk Stokkink

10/10

Het was een hele papierwinkel maar eind resultaat mag er zijn.
Alles tot in de puntjes geregeld en zelf de nazorg of er nog problemen zijn.
Goed afgehandeld
Zelfs de BTW regeling...
Het was een hele papierwinkel maar eind resultaat mag er zijn.
Alles tot in de puntjes geregeld en zelf de nazorg of er nog problemen zijn.
Goed afgehandeld
Zelfs de BTW regeling goed geregeld.

Sterke punten

De monteurs hebben hun werk tot in de perfectie geregeld echt een teamwerk
Voor dat ik het in de gaten had waren ze al klaar .
Ook de uitleg was duidelijk
Dus voor mij mogen ze zo weer het dak op

Verbeterpunten of tips

Heb geen verbeteringen
Goede ervaring aan overgehouden


Anoniem

9/10

Vanaf het eerste contact tot het daadwerkelijk plaatsen van de panelen was de communicatie prima. Wij kregen goede adviezen en de offerte was duidelijk, kortom we wisten precies wat er ging gebeuren... Vanaf het eerste contact tot het daadwerkelijk plaatsen van de panelen was de communicatie prima. Wij kregen goede adviezen en de offerte was duidelijk, kortom we wisten precies wat er ging gebeuren en wat we ervan konden verwachten.
De plaatsing van de panelen werd vakkundig gedaan en verliep netjes en snel. Na een paar weken ging de TP-link starterskit, die de verbinding maakt tussen de omvormer en het internet stuk, maar na een telefoontje werd een nieuwe de volgende dag al bezorgd.

Sterke punten

De nazorg van Zonneplan is Top en is echt een sterk punt van dit bedrijf.