Reviews

9.2 / 10
689 beoordelingen
Schrijf beoordeling

96% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Hoe was de vakbekwaamheid van de installateurs?
9.3/10
Vond u dat er klantvriendelijk en duidelijk met u gecommuniceerd werd?
9.2/10
Vond u de offerte duidelijk en volledig?
9.1/10
Wat vindt u van de prijs / kwaliteitverhouding?
9.2/10
Wat vindt u van de nazorg die Zonneplan u biedt?
9.2/10
Heeft de Zonneplan-adviseur u van goed advies voorzien?
9.1/10
Hoe vindt u het eindresultaat van uw installatie?
9.2/10

689 Reviews

Henk Stokkink
10/10

Het was een hele papierwinkel maar eind resultaat mag er zijn.
Alles tot in de puntjes geregeld en zelf de nazorg of er nog problemen zijn.
Goed afgehandeld
Zelfs de BTW regeling...

Sterke punten

De monteurs hebben hun werk tot in de perfectie geregeld echt een teamwerk
Voor dat ik het in de gaten had waren ze al klaar .
Ook de uitleg was duidelijk
Dus voor mij mogen ze zo weer het dak op

Verbeterpunten of tips

Heb geen verbeteringen
Goede ervaring aan overgehouden


Anoniem
9/10

Vanaf het eerste contact tot het daadwerkelijk plaatsen van de panelen was de communicatie prima. Wij kregen goede adviezen en de offerte was duidelijk, kortom we wisten precies wat er ging gebeuren...

Sterke punten

De nazorg van Zonneplan is Top en is echt een sterk punt van dit bedrijf.


W.G. Koopman
9/10

Zonneplan heeft snel, duidelijk en attent gehandeld, zowel in de voorbereiding als in de uiteindelijke afhandeling en realisatie.

Sterke punten

stiptheid, ook in het nakomen van afspraken

Verbeterpunten of tips

geen


Anoniem
10/10

Zonneplan was één van de 4 offrerende bedrijven die een offerte had uitgebracht. De snelle, vriendelijke en accurate reactie gaven de doorslag om voor zonneplanpanelen te kiezen.
De monteurs...

Sterke punten

Na de installatie werd ik twee keer teruggebeld door Zonneplan voor nazorg. 👍👍
Op 20 februari 2019 was de installatie datu, op 24 april 2019 was mijn btw reeds terug gestort. Eveneens verzorgd via Zonneplan . 👍👍👍👍

Verbeterpunten of tips

Voor mij zijn er geen verbeter punten


botman
8/10

Direct een goed contact, duidelijke offerte en redelijk snel de panelen geinstalleerd

Sterke punten

goed contact zowel voor als na de installatie

Verbeterpunten of tips

ik zou het niet weten , alles ging naar wens


jw teunissen
10/10

Goede ervaring met zooneplan

Sterke punten

Afspraken goed na gekomen

Verbeterpunten of tips

Weet ik niet


Jos Poels
10/10

Zonneplan een prima bedrijf alles volgens de offerte goede communicatie en vakkundig personeel voor de montage .Ik zal zeer aanbevelen voor degene die nog zonnepanelen op het dak willen leggen.

Sterke punten

Alles volgens afspraak.

Verbeterpunten of tips

Nvt


Anoniem
10/10

Prima ervaring gehad met zowel Zonneplan als de monteurs van fa. Kobus.

Sterke punten

Communicatie is prima. Duidelijkheid voorop. Afspraak is afspraak.

Verbeterpunten of tips

Ik kan ze niet bedenken


G.P. den Breejen
8/10

Een professioneel bedrijf, een goede communicatie. De klant staat niet (onverwacht ) voor verrasssingen.

Sterke punten

Helder en punctueel !

Verbeterpunten of tips

Ik zou niet weten