ZON7

Vakkundigheid monteurs
Website
Kennis van de adviseur

B. Moerbeek-Schmetz

Het plaatsen van zonnepanelen is correct en netjes uitgevoerd.

Beste Klant,
Hartelijk dank voor uw reactie. Wij zullen uw aanbevelingen ter harte nemen. Veel succes en veel zonuren gewenst!

Eric

Zeer goed

Peter34ever

Duidelijke offerte, Professionele installatie

Beste Klant,
Bedankt voor de prettige samenwerking en veel plezier met uw zonnestroomsysteem.

Wim Lubbers

Ik ben zeer tevreden over het voortraject,goede uitleg over alles. De uitvoering was zeer goed, keurige monteurs die zeer vakkundig te werk gingen. Kortom een tevreden klant.

Geachte klant,
Hartelijk dank voor uw reactie. Wij waarderen het als onze klanten zie positief uitlaten over ons. Wij danken u voor de mooie opdracht en wensen u veel zonuren toe!

Miranda

Een zeer positieve ervaring.

Kerim Kaya

Ervaring was goed het werd netjes afgeleverd en gemonteerd, tevreden

Beste Klant,
Hartelijk dank voor uw mooie reactie. Uw aanbevelingen zullen wij ter harte nemen.
Veel zonuren toegewenst!
Team ZON7!

Wesley Schutte

5 uur geleden

Plaatsing...
5 uur geleden

Systeem was niet (juist) aangesloten op de wifi.
Plaatsing panelen was eveneens amateuristisch (onnodig ver naar de rand vh dak waardoor ze onnodig schaduw pakken).
Btw service was onvolledig, ik had niet het volledige bedrag teruggekregen.

Veel spijt van mijn keuze voor Zon7!

Geachte klant,
Wat spijtig te vernemen dat u zich op deze wijze uit over onze dienstverlening. Wij hebben e.e.a. wat genuanceerder ervaren: het technisch schouwrapport is met u tijdig gedeeld en wij hebben hierop van u geen terugkoppeling gekregen. Het systeem kon niet communiceren met uw intern wifi-signaal omdat dit te zwak was in uw huis. Wij hebben op uw verzoek het systeem later nog 10 cm opgeschoven. De BTW service heeft te maken met het feit dat u helaas vergeten bent om de aanbetalingsnota op te geven. Wij helpen daarom graag onze klanten om dit soort zaken te voorkomen.
Wij wensen u uiteraard heel veel plezier met uw systeem.

Wes Schutte

Systeem was niet (juist) aangesloten op de wifi.
Plaatsing panelen was eveneens...

Systeem was niet (juist) aangesloten op de wifi.
Btw service was onvolledig, ik had niet het volledige bedrag teruggekregen.

Veel spijt van mijn keuze voor Zon7!

Geachte klant,
Wij wensen u uiteraard heel veel plezier met uw systeem.
Team ZON7.

L. Erdman

Zeer tevreden van begin tot het eind, alles prima geregeld

Beste klant,
Wat leuk om te vernemen dat u tevreden bent over onze werkwijze. Wij danken u voor het vertrouwen in ZON7 en wensen u veel plezier met uw eigen opgewekte stroom!
Met zonnige...
Beste klant,

V. Assmann

Afspraken duidelijk bij gemaakte offerte.
Afspraken goed uitgewerkt, mooi werk.
Eén dag na plaatsing van de zonnepanelen was de app al geactiveerd.