ZON7

Vakkundigheid monteurs
Website
Kennis van de adviseur

Jolanda Weber

Contact was goed, vriendelijk en duidelijk. Wij konden met onze vragen altijd bij hun terecht, was erg prettig.

Beste Klant,
Bedankt voor de prettige samenwerking en veel plezier met uw zonnestroomsysteem.

Verandapaleis

Beste klant,
Goede service is wat wij hoog in het vaandel hebben staan. Wij waarderen het dat u dit ook als zodanig heeft ervaren.
Hartelijk dank voor uw reactie en veel plezier gewenst met...
Beste klant,
Hartelijk dank voor uw reactie en veel plezier gewenst met uw systeem!

L.van Slimming

Uiterst prettigg ervaren, werd zeer goed informatie verstrekt en duidelijk.

Geachte klant,
Hartelijk dank voor uw reactie. Wij waarderen het als onze klanten zie positief uitlaten over ons. Wij danken u voor de mooie opdracht en wensen u veel zonuren toe!

N.Krol

Was prima, goed benaderbaar, duidelijk en snelle reactie, verder goed werk .

Beste Klant,
Hartelijk dank voor uw mooie reactie. Uw aanbevelingen zullen wij ter harte nemen.
Veel zonuren toegewenst!
Team ZON7!

Hermsen

Uitstekend! Allemaal mensen die weten waar het om gaat, ze denken met je mee en zijn vriendelijk en netjes.

J.vreriks

Prima service. Duidelijke informatie en bijzonder prettige tel.kontakt

Vegter

Snel met installeren etc

Geachte klant,
wij nemen uw aanbeveling uiterst serieus en zullen dit intern met de betrokkenen bespreken. Wij wensen u uiteraard veel zonuren toe.

emmy giethoorn

Prettige ervaring. Goed geholpen

Zon7

Degelijk snel goed gepland

Beste klant,
Hartelijk dank voor uw reactie en veel plezier gewenst met...
Beste klant,
Hartelijk dank voor uw reactie en veel plezier gewenst met uw systeem!

A.P. Koek

De communicatie werkt erg goed, er wordt ook goed geluisterd naar de wensen v/d klant