ZON7

Vakkundigheid monteurs
Website
Kennis van de adviseur

E. Essed

Ik kan dit bedrijf ten zeerste aanbevelen.

Marco Viveen

Zeer slechte service

J.W.H.M. Stofmeel

Vanaf het eerste moment goed geadviseerd, er is voortvarend aan de slag gegaan en uiteindelijk zijn de zonnepanelen ruim twee maanden eerder geïnstalleerd dan de prognose. Het contact verliep wat... Vanaf het eerste moment goed geadviseerd, er is voortvarend aan de slag gegaan en uiteindelijk zijn de zonnepanelen ruim twee maanden eerder geïnstalleerd dan de prognose. Het contact verliep wat mij betreft uitstekend met Esmee Estrik. Op al mijn vragen kreeg ik snel antwoord en ben daarom zeer tevreden over Zon7.

Marco Viveen

Circa 2 maanden geleden is een reparatie gedaan aan een niet werkend paneel. Dit is al meerdere keren voortgekomen. Het contactmoment tot afspraak en uiteindelijke reparatie duurde weer erg lang.... Circa 2 maanden geleden is een reparatie gedaan aan een niet werkend paneel. Dit is al meerdere keren voortgekomen. Het contactmoment tot afspraak en uiteindelijke reparatie duurde weer erg lang. Kort daarna bleek hetzelfde paneel opnieuw niet te werken.

Contactmomenten met zon7 voor reparatie afspraak:
1. 5/8 1ste keer gebeld. Opdracht tot reparatie doorgezet; zou binnen een week bericht ontvangen voor afspraak
2. 12/8 2de keer gebeld. Herhaling van 1.
3. 22/8 voor de 3de keer gebeld. Herhaling van 1./2. Jolanda gesproken. Op mijn verzoek zou ik tevens een terugkoppeling krijgen op lange doorlooptijd ivm meerdere keren kapot en gemiste opbrengsten
4. 29/8 voor de 4de keer gebeld. Extern call center van zon7. Aangegeven dat ik geïrriteerd ben en dat ik een klacht in ga dienen.

Inmiddels zijn we weer een week later (2/9) en heb ik niets vernomen. Ik vind de service schandalig. Ik zou dit bedrijf niet aanbevelen.

Will

Zolang je in het aanschaftraject zit gaat alles vlot en soepel. Daarna is het huilen. De klantenservice (weinig service) kent maar 1 zin als je belt met een storing: stuur maar een mail naar onze... Zolang je in het aanschaftraject zit gaat alles vlot en soepel. Daarna is het huilen. De klantenservice (weinig service) kent maar 1 zin als je belt met een storing: stuur maar een mail naar onze support afdeling en die gaan u verder helpen. Helaas......... daar hoor je niets meer van. Wij zitten inmiddels met een systeem wat al ruim een week niet werkt! En een "klantenservice" die vrijwel onbereikbaar en maar 1 antwoord heeft.

Berkepas

Prima bedrijf. Goed overleg, offerte en schouw. Heldere informatie en communicatie met Sales. Eigen inbreng wordt duidelijk meegenomen. Alles netjes op afspraak gemonteerd.

Beste Klant,
In deze extreem drukke tijden waarin doorlooptijden oplopen, blijven wij streven naar een perfecte oplevering.
Fijn dat we dit streven bij u hebben weten te...
Beste Klant,
Fijn dat we dit streven bij u hebben weten te realiseren.
Team ZON7!

Martine

Slecht. We wachten inmiddels 5 maanden op de panelen, en nog steeds is er geen datum bekend. Je moet zelf continu nabellen. Ik vrees dat dit nog heel lang gaat duren. De 3 maanden levertijd halen ze... Slecht. We wachten inmiddels 5 maanden op de panelen, en nog steeds is er geen datum bekend. Je moet zelf continu nabellen. Ik vrees dat dit nog heel lang gaat duren. De 3 maanden levertijd halen ze zeker niet!

Beste Klant
We zijn u niet vergeten, maar helaas hebben wij nog steeds te maken met het coronavirus, extreme drukte en door de 3 stormen onlangs zijn er veel projecten opgeschoven omdat we niet konden installeren. Hierdoor loopt de installatie tijd ongewenst op. We doen er alles aan om onze achterstand in te halen en nieuwe installatieteams op te leiden.
Ik kan momenteel niet helemaal overzien wanneer, maar u ontvangt zodra u aan de beurt bent per e-mail bericht van ons installatiebedrijf wanneer we bij u kunnen komen plaatsen. Het is altijd belangrijk dat u op deze e-mail reageert of we op de voorgestelde dag welkom zijn.
Het spijt mij dat het zolang duurt, maar vraag u om uw begrip. De extreme toename in vraag naar zonnepanelensystemen en tegenslagen hebben invloed op de lange levertijd.
Excuses voor eventueel ongemak!

sietse Veldman

In tegenstelling tot een paar maanden geleden is de mogelijkheid om contact te krijgen met Zon7 nu vrijwel nihil. De telefoon wordt niet opgenomen en op e-mails wordt niet gereageerd. Mijn probleem... In tegenstelling tot een paar maanden geleden is de mogelijkheid om contact te krijgen met Zon7 nu vrijwel nihil. De telefoon wordt niet opgenomen en op e-mails wordt niet gereageerd. Mijn probleem betreft een niet goed functionerende installatie na herplaatsing. Hierdoor hebben we geen opbrengst en het is vooral gek makend.
Heb de indruk dat ze veel te weinig personeel inzetten.

Dhr. Veldman.

Beste Klant
Het spijt ons dat het zolang duurt, maar vraag u om uw begrip. De extreme toename in vraag naar zonnepanelensystemen en tegenslagen hebben invloed op de wachttijden aan de telefoon. Wij zoeken uitbreiding voor onze installatie teams en supportafdeling. Nieuwe mensen moeten ook ingewerkt worden.
U kunt altijd een email sturen naar support@zon7.nl
Team ZON7

Willie

Na ondertekening van offerte hoor je weken niks

Reactie ZON7:

Helaas hebben wij nog steeds te maken met het coronavirus, extreme drukte en door de 3 stormen onlangs zijn er veel projecten opgeschoven omdat we niet konden installeren. Hierdoor loopt de... Helaas hebben wij nog steeds te maken met het coronavirus, extreme drukte en door de 3 stormen onlangs zijn er veel projecten opgeschoven omdat we niet konden installeren. Hierdoor loopt de installatie tijd ongewenst op. We doen er alles aan om onze achterstand in te halen en nieuwe installatieteams op te leiden.
Excuses voor eventueel ongemak!
Team ZON7